Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ИТН: Ние с тези, които са постъпили некоректно с нас, няма да разговаряме повече
12 Август 2021
Това заяви зам.-председателят на ПГ на "Има такъв народ" Филип Станев
Следва конституционна процедура, ще се завърти ролетката на следващите мандати, а ние с тези, които са постъпили некоректно с нас, няма да разговаряме повече, заяви зам.-председателят на ПГ на "Има такъв народ" Филип Станев.

Пламен Николов на практика остава депутат. ИТН се оказва опозиция на всички, не сме го целяли, целяхме да има кабинет. Трети мандат ще има със сигурност, но ние няма да го подкрепим. На въпрос защо не са се съобразили с нито едно предложение на тези, от които са очаквали подкрепа, той отговори: "Защото ние искахме да носим тази отговорност, която бяхме заявили още изначално, не искаме да ни кадруват, да се вкарват интереси на различни икономически, олигархически кръгове в нашия кабинет".

Г-жа Манолова се е виждала многократно с г-н Трифонов още от времената, когато беше омбудсман, не е била някаква тайна среща или нещо задкулисно, доскоро г-жа Манолова и г-н Трифонов бяха приятели. Нито тя е искала нещо от него, нито той от нея, тогава тя имаше известни колебания дали да се кандидатира за кмет на София, в крайна сметка реши да го направи, каза още Станев.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

водач на МПС
19 Sep, 2021 | 06:03

Пропаднала комунокочина ! Вече сериозно се замислям дали да не емигрирам. В България продължават да тормозят обикновените хора по политически причини. 45 години тормозиха хората, не им стигнаха, та още 30 години продължават да го правят. Затова ли съм си проливал кръвта по време на изпълнение на служебни задължения, тада ме тормозят всякакви партийни апаратчици, водени от желанието за лично забогатяване и израстване в кариерно отношение ? Позор !!!



  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.