Факти, Анализи, Коментари
   14 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Шофьор на линейка уби мъж на пешеходна пътека
12 Август 2021
Водачът на лекия автомобил, блъснал и убил на място пешеходеца Владимир П., е напуснал местопроизшествието. Върнал се е след това
51-годишен мъж от Якоруда загина, след като беше блъснат на пешеходна пътека в града. В 22.10 часа снощи, на път II-84, който минава през град Якоруда е станало ПТП, при което 51-годишен мъж от града, пресичайки пътното платно на обозначено за целта място е блъснат от лек автомобил "Мерцедес" с 36-годишен водач от гр. Якоруда, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград.

В резултат на инцидента пешеходецът е починал. Пробата с техническо средство е отчела отрицателен резултат за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила.

Според полученото съобщение водачът на лекия автомобил, блъснал и убил на място пешеходеца Владимир П., е напуснал местопроизшествието. Върнал се е след това, той е шофьор на линейка, който не е бил на работа по време на инцидента, а е управлявал личния си автомобил.

Загиналият е блъснат на пешеходна пътека срещу третия мост над р. Черна Места. Тялото му е транспортирано за аутопсия от съдебен лекар в отделението по съдебна медицина на МБАЛ-Благоевград.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.