Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Негово Ченгесарско Височество Гоце Първанов
26 Юни 2014
Той продължава да се вре в политиката по същия начин, както всяко друго школувано ченге от Държавна Сигурност с амбиции за власт

Той продължава да се вре в политиката по същия начин, както всяко друго школувано ченге от Държавна Сигурност с амбиции за власт. Откакто ненавистния Сергей Станишев,  директен потомък на член на живковото политбюро, го изрита по ашиците заедно с неговата формация АБВ и цялата стара партийна гвардия, той пуска от време на време по някое съждение, явно да ни удиви с ченгесарската си мъдрост. Последното например, явно язвително към Станишев, който иска да си запази мястото на БСП-лидер в Брюксел, е следното:

«ПРЕЗ 1923 СЕ ПРОВЕЖДА ИЗВЕСТНОТО СЕПТЕМВРИЙСКО ВЪЗСТАНИЕ, В РЕЗУЛТАТ НА КОЕТО ТОГАВАШНАТА БКП Е РАЗГРОМЕНА, НЕЙНОТО РЪКОВОДСТВО СЕ ИЗНАСЯ ВЪВ ВИЕНА, ТАМ СЪЗДАВА ЗАДГРАНИЧНО БЮРО И ЧРЕЗ ТОВА БЮРО СЕ РЪКОВОДИ ПАРТИЯТА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НЯКОЛДКО ГОДИНИ... НЕ МОЖЕШ ДА ПРАВИШ ИЗБОРИ ОТ БРЮКСЕЛ В БЪЛГАРИЯ.»

Както подобава на такова класическо комунистическо ченге, това е което му се върти в главата – партията и нейната история. И разбира се той няма да ви каже, че двете предателски кучета - вербовчика Коларов и вербувания Димитров – са действали угоднически на коминтерна на Ленин и Троцки, чиято мечта в онзи момент е била да подпалят света в пролетарска революция.

Колко кръв е пролята в България заради тия двама предатели още никой не е изчислил, но се знае че на основаването на коминтерна е имало около 35 души, а френския журналист Борис Суварин казва: «Но как се прави комунистически интернационал, когато  единствените компартии бяха само  руската и... българската?»

С други думи, предатели и  подлоги още от първия ден! И разбира се, забъркват кървавата си каша в България и офейкват във Виена, а след това в Берлин – две гнезда, гъмжащи от болшевишки шпиони, подготвящи със златните рубли на КГБ революция и в Германия.

И Ленин, и Троцки са очаквали, че тя ще стане всеки момент, а от там и по целия свят. По целия свят? Няма да спорим колко идиоти са били тия двамата, но началото на революцията е трябвало да стане на 7 ноември 1923, точно след България.

В истинска проява на държавнически инстинкт обаче секретарят на германската компартия отказва, заявявайки че това ще доведе до потопяване на Германия в кръв и всичко свършва.

Десет години по-късно Хитлер слага окончателно край на сталинската шпионщина в Германия.

Днес един десарски култивиран ченгесар като Гоце Първанов мечтае да мине за социалдемократ. Иска му се социализъм с човешко лице. Но всички знаят, че му се иска и АЕЦ Белене, а той точно това не разбира – че така продължава същата партийна традиция на шайката Коларов-Димитров.

Коментар на Николай Флоров


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
28 Jun, 2014 | 20:03

- Евреи и комунисти две крачки пред строя! Нито един?! Работници на вестник Новинар две крачки пред строя! Ясно, взвооод огън наред!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.