Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Арман Бабикян: Това не е кампания, а мач по кеч
8 Май 2014
Заканите в персонален план: "Тези ще ги бия", "Аз като се върна..." и т.н.

Кампанията вече е белязана от балканските синдроми на нашите политици. Това вече се случва. Заканите в персонален план: "Тези ще ги бия", "Аз като се върна..." и т.н. В момента наблюдаваме мачовска размяна на закани като преди мач по кеч. Сигурно сте виждали този полувъзрожденски опит за театрална постановка преди американските мачове за кеч, когато разни хора със странни имена си говорят глупости и се заплашват един друг. При нас е същото. Появяват се едни хора, които казват: аз, докато той е председател ще го бия; ако бях аз, досега да съм построил вече "Южен поток". Леят се някакви такива юначества, а други раздават кюфтета и кебапчета, козунаци. Това си върви.

Българските политици са започнати с европейските теми, но друг е въпросът, доколко те са решили да обсъдят тези теми с българските избиратели. Голяма част от кандидатите за евродепутати са си поставили за цел да се говори за българските проблеми.

Причината да се избягват евротемите се крие в това, че нашите политици се убедени, че българските граждани не се интересуват от темите в Съюза, а в голяма степен се интересуват от нерадостния си делник. Затова са решили, че ще спечелят повече, ако говорят по вътрешнополитически въпроси. Това е нещо, като да отидете на опера и все пак да предпочетете в антракта да обсъждате резултата от мача Байерн Мюнхен-Реал Мадрид.

Дебат за членството на България в Европейския съюз е необходим единствено на хора като "Атака". Те се нуждаят от такъв разговор. За тях все още не е ясно дали трябва да сме в Европейския или Съветския съюз. Този дебат могат да го проведат помежду си или ако спечелят малко повече пари в Подмосковието. /БГНЕС


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.