Факти, Анализи, Коментари
   14 Юли 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
На прост народ - прости управляващи!
25 Април 2014
БЪЛГАРИ, ОПОМНЕТЕ СЕ! Не турците или циганите са основния ви враг! Вие сами сте си врагове, защото търпите изроди да ви управляват! Не се сърдете на никого, освен на себе си!

И хиляда години да минат, ние българите не ще разберем, колко заробени сме от комунистическия лумпенпролетариат! За жалост народът ни е прост, а управляващите – направо за книгата на „Гинес”.

Веднага след деветосептемврийския преврат през 1944 г. в управлението на държавата влизат буквално Сульо и Пульо. Като съвършени простаци, те изтребват де що интелигент има и по този начин сплашват останалата част от народа, за да го държат в подчинение. Десетки години критерии за заемане на отговорен пост са не образованието, не способностите или таланта, а роднинските връзки с този или онзи политически велможа или партизанин.  „Щом е предан на партията, той е наше момче” – е девизът на БКП. Това, че „техните момчета” обикновено са мързеливи отрепки, агенти на ДС, твари, способни да разстрелят и собственият си брат, заради партиен пост, не само не пречи, а дори позволява на подобни нищожества, да се издигнат в йерархията на политическата върхушка. Директори на заводи и фабрики, на болници, мини, училища, театри, печатници и всякакви държавни учреждения стават най-тъпите, нахалните и верни на партията червени боклуци. Вярно, от дъжд на вятър се срещат и сред редиците на комунистите способни хора, но те биват изтласквани назад. Остават на втори и трети план, защото на партията не са и нужни умни, а безразсъдно верни  люде. Така тоталитарната система може да държи в ръцете си цяла една нация и да прави с нея каквото си иска. Тя това и прави всъщност – гаври се с всичко прогресивно и стойностно, а издига във висините простака – послушник.

Нещата особено загрубяват, след идването на „демокрацията” у нас. Следвайки указанията на КГБ, българските политици си устройват преврат и се самообявяват за демократи. Жалка и мерзка гледка са брадясалите лумпени, подкокоросвани от тайни агенти, да вършат черната работа на комунистите, за да бъдат избрани отново на власт същите тези безумно нагли комунисти. И следват стачки, „непринудени” бунтове и манифестации, чупят се символи и сгради на омразния социализъм, ошмулени хорица подскачат като мишки върху горещ тиган, за да пребъде комунистическата идея – ПРОСТАЦИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ И КРАДАТ НЕОБЕЗСПОКОЯВАНИ, И НАЙ-ВЕЧЕ ЗАКОННО!

Едно или друго подставени от червените бандити правителства рушат и грабят, мамят и лъжат, но понеже са организирани и нагли, комунистите продължават да държат в лапите си бедната и оглозгана държавица България. Манипулират всички, защото медиите са тяхно „законно” притежание, държат в мизерия и подчинение работещите срещу унизително заплащане кротки българи, раздават блага на циганите, за да си осигурят гласове на изборите и така, докато затрият всичко.

БЪЛГАРИ, ОПОМНЕТЕ СЕ! Не турците или циганите са основния ви враг! Вие сами сте си врагове, защото търпите изроди да ви управляват! Не се сърдете на никого, освен на себе си! Докато има страхливи глупаци, които търпят безобразия, ще има и крадливи изроди, които да се облагодетелстват от статуквото! Думите са крайни, но по-благи за ситуацията просто не подхождат. А сега идете и гласувайте за някои от кандидатите за евродепутати, на партиите – клонинги или за самата БСП ! Така ще си осигурите сигурна и бърза гибел, подпечатана с петолъчка или сърп и чук.

Жалко за хилядите жертви на комунистическия режим, за стотиците хиляди прокудени в чужбина българи и за тези, които загиват по земята ни кротко, послушно и глупаво! Жалко и за държавата, защото нея вече я няма!

Коментар на Красимир Бачков, svobodata.com


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
05 May, 2014 | 01:50

Възможно ли е в концентрационнен лагер да се вдига врява че сами сме си виновни щом сме допуснали такива простаци за надзиратели????!!!! Ние извършваме самоубийство защото не убиваме евреи!

Чичо
28 Apr, 2014 | 11:02

Селяндурите са виновни, щото слушат чалга и гласуват за комунистите, а ние в столицата не гласуваме за БСП, щото сме по-умни.

86547
26 Apr, 2014 | 21:35

простака е на върха

нини
26 Apr, 2014 | 21:34

и наистина -на прост народ,простаци управляващи-,ще загазим ,ако не се осъзнаем да гласуваме масово за "Атака"-единствени и истински,всички други ги видяхте какви гадове и крадци са,паднахме под дъното по бедност.

Erina Sertova
26 Apr, 2014 | 01:03

Gospojata e prava, po-iasno i prosto ne moje da se opishe tragediata na naroda ni. Nie sme si vinovni za vsichko, ne tsigani i tursi. Tolkova li sme prosti ta ne mojem da razberem koi ni krade i navira v misha dupka. Sabudi se balgarino i pometi nared vsichki komunisticheski otrepki,zaedno s kotiloto im. Vreme e da zajiveem kato beli hora, a ne kato cherni robi.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.