Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Стига вече извинения
Димитър Петков - 21 Юни 2013
"Извинявайте, направихме грешка" вече не е достатъчно

Днес получихме поредното извинение. Извинение от депутатът от КБ Христо Монов затова, че нарече протестиращите "интернет лумпени". Интересно ми е къде беше "защитникът" Волен Сидеров, който преди време нападна репортера на СКАТ Теодор Ангелов с думите: ”Защо наричаш лумпени българските граждани? Кой ви дава право да се държите така? Защо обиждате нашите избиратели? Защо, а? Защо?”. Явно има значение кой го казва!?

Но да не задълбаваме в темата. Преди броени дни Местан, Станишев, Орешарски и кой ли още не от парламентарната трибуна се надпреварваха да се извиняват и да искат прошка. Обясняваха как кандидатурата на Делян Пеевски била грешка и ... се извиняваха. И в същото време незаконно оставиха Пеевски депутат!

После дойде назначението на Иван Иванов на поста зам.-министър на вътрешните работи. Оказа се, че човечецът бил управител на шуменския клон на силовата групировка СИК! Но те откъде да знаят!? И бързо, бързо замазаха положението и пак извинение!

Чудя се, ако аз направя толкова много грешки, моят шеф дали ще ме остави на работа!? А народът все пак е ваш работодател, г-да народни представители! И като такъв има пълното право да ви уволни!


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

botev
21 Jun, 2013 | 15:16

И продължават - министъра на образованието се извини за премахването на произведения на Христо Ботев и Никола Вапцаров от учебната програма. Това май край няма:)


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.