Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Хаос в ГЕРБ! Цветанов уволнил Трайков
16 Март 2012
Борисов и Цветанов даваха съвсем различни обяснения в сутрешните блокове. Кой всъщност дърпа конците в партията?

Оставката на Трайчо Трайков буди все по-големи съмнения. Хаосът, който цареше цяла сутрин в ГЕРБ, и парадоксът, че Борисов и Цветанов даваха съвсем различни обяснения в сутрешните блокове, бе допълнен и от изказване на Трайков.

"Не съм член на ГЕРБ и, логично, не бих могъл да подам оставката си пред политическата партия. Снощи Делян Добрев беше готов да се оттегли с мен. Оставката ми бе поискана от вицепремиера Цветан Цветанов без да са посочени мотиви, но аз имам своето обяснение. Това не беше необходимо, защото министър-председателят можеше във всеки момент да ми каже, че вече нямам доверието му, и аз щях да я подам без никакъв проблем. Мотиви не ми бяха посочени, освен с половин уста, за конфузната случка в Катар, което е нелепо. Според мен истинските причини за отстраняването ми рано или късно ще станат известни на хората”, обясни Трайков.

Той благодари на колегите си от Министерски съвет, с които са работили добре във време на криза. Благодари и на колеги от ПГ на ГЕРБ, която много пъти го е подкрепяла. 

Припомняме, че в ефира на БНТ Бойко Борисов посочи рано сутринта, че Трайков си отива заради множеството грешки, но "чашата преляла след фиаското в Катар", съобщава actualno.com. Цветанов пък по абсолютно същото време каза пред bTV, че причините Трайков да си тръгне били лични. От думите на ексминистъра става ясно, че решението явно дори не е на министър-председателя, а на вицепремиера Цветан Цветанов.

Из коридорите на ГЕРБ вече си задават въпроса кой всъщност дърпа конците в партията и взима управленските решения.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Vanko
17 Mar, 2012 | 10:34

Защо никой нищо не пише за протестите днес от 11:00 в цялата страна??? Отново пълно информационно затъмнение. Ега ти и журналистите и новинарските сайтове. Има време до 11:00. Напишете в Гугъл - протест 17. 03., има информация за сборните пунктове за цяла БЪЛГАРИЯ. Сънародници покажете че не сте роби.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.