Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Усмивката на Борисов- оръжие на самоубийството му
16 Януари 2012
Самоубийствата по случая са две: на самоубилия се физически с пистолет убиец на Мирослава и на търсача на слава Борисов

Всуе се пънете! Не можете да изтриете усмивката от лицето на Борисов и спомена за нея, докато говореше за кучета и пържолки по повод зверското убийство на едно дете!

Казвам го на пропагандаторите, които подхванаха кампания да измият лицето на Господаря, който се бил извинил и не бил чак толкова виновен, защото и други са правили гафове.

Могат да си пренареждат изречението както си иска(т), спазвайки указанието на Борисов, че изреченията му били подреждани и разбирани криво, но не могат да редактират издайническата му усмивка.

Който се хили доволно „без да иска” над трупа на едно невинно дете, схващайки себе си като кучкар, а не като човек, осъжда себе си на презрение от човеците. Доживотно.

Това хилене е „грешка”, като онези, заради които приехме отмяната на смъртното наказание. Веднъж убит, човекът не може да бъде върнат назад, колкото и да повтаряме „извинявай”, „стана грешка”. Важи за имиджа на Борисов и за неговото „извинение”.

Самоубийствата по случая са две: на самоубилия се физически с пистолет убиец на Мирослава и на търсача на слава Борисов, който се застреля морално с онази подигравка. Не могат да я почистят за една нощ като някакъв паметник на съветската армия!

Блог на Иво Инджев


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

ивелина
17 Jan, 2012 | 11:44

Вчера коментираха Антония Петрова защо носи кожух от естествена кожа,днес се раздухва какво е казал и как го е казал Борисов,а утре какво ли ще измислят? Все някой на някого пречи...Имам чувството ,че тези писания излизат от един и същ човек или по-точно екип,на който му е платено да плюе по кого ли не.И в същото време уж изразява мнението на народа.Абе хора защо искаме известните ни личности в държавата да са ИДЕАЛНИ? Няма човек без недостатъци.Аз не оправдавам изказването на Борисов,но това не означава че трябва да го оплювам.По важното за мен е другото-работата която върши.А що се отнася до този нещастен случай,той ли е виновен за станалото? Или може би Цветанов? В личен план аз не харесвам държанието на сестрата на Мирослава.Една опечалена сестра не се държи така като някоя кинозвезда.........повече няма да коментирам...А колкото до усмивката на Борисов ,да тя е чаровна и малко хора имат такава.Може би предизвиква завист в този,който го напада?!! Бъдещето ще покаже.Успешна година пожелавам на всички и нека се занимаваме с нашите си дела,да не си пъхаме носа навсякъде и да се правим на компетентни по всичко.

Истината!
16 Jan, 2012 | 18:22

Поживём, увидим! както казват руските водкаджии. Има нещо гнило в цялата история и то не идва от Бойко, а от семейството на убитата! Странно е, че самоубилият се Чочо е идвал всеки ден в дома им, а сестричката е ходела всеки ден в полицията за да узнае за какво става дума?! Не е изключено, цялата история да е скалъпена от тримата аматьори без предвидят трагичния край!

Noname
16 Jan, 2012 | 14:33

И аз съм на същото мнение!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.