Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Волен Сидеров пророчески предвиди скандала в самолета
Евгений Тодоров - 9 Февруари 2010
Немците със сигурност са приели да сътрудничат, известна е тяхната завист към всичко българско...
Евгений Тодоров
Евгений Тодоров

След скандала с Румяна Желева Волен Сидеров направи пророческо изявление, което незнайно защо скоро бе забравено: „Започва една мръсна война срещу правителството и подкрепящото го мнозинство и ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ СЕ НАГЛЕДАМЕ НА ПОДОБНИ ПРОВОКАЦИИ”.

Първата провокация вече се случи. Скандалът в немския самолет си е чисто активно мероприятие.Волен Сидеров веднага каза, че нищо особено не се е случило и че завежда дела срещу всяка лъжа.Лъжите обаче продължават.И вместо да се поддържаме като българи, отново се тиражират клевети.Трябва да е ясно: атакува се не толкова един уважаван български политик, за когото е гласувало 12 % от българското население и който днес е важна част от управляващото мнозинство, колкото самата България.Сценарият на саботажа е ясен. Явно в него са намесени политици от тройната коалиция.

С „Луфтханза” са забелязани да пътуват Сергей Станишев, Симеон Сакскобурготски и Ахмед Доган. С тях е била забелязана и жена, която по описания прилича на Антония Първанова. Очевидно – както в случая с Румяна Желева, тя отново е изпълнявала мръсна поръчка. Незнайно как в мръсната игра е бил въвлечен екипажът на самолета. Немците със сигурност са приели задачата охотно, тъй като е известна тяхната завист към всичко българско.

Защото когато техният Карл Пети е говорил на немски само с конете, в България Кирил и Методий…Знаете какво е казал по този въпрос героят от Лайпцигския процес Георги Димитров, който също стана жертва на немски самотаж.Не трябва да се пренебрегва и влиянието на турското лоби в Германия, което влияе на външната им политика.

Очевидци на случката в самолета твърдят, че срещу Волен Сидеров първо е проведена психоатака, която го е изкарала от равновесие. Също като Румяна Желева. Възможно е в поднесеното кафе да е имало алкохол, опиати или психотропни вещества.Въпреки това Волен Сидеров се е държал достойно.Цецка Цачева, след като се е запознала със случая, е нарекла поведението му „блестящо”.

Бойко Борисов е казал неофициално, че при поредната провокация отново е била разпната България, а не персонално Волен Сидеров.В историята на Луфтханза е имало и по-трагични пътници – уж бил казал Бойко Борисов, - но на тях екипажът е помагал да изтрезнеят с биричка, със зелева чорба и т.н., а не е викал охраната…

.Ако на някого не е станало ясно какво искаме да кажем, за всеки случай повтаряме: ВОЛЕН СИДЕРОВ Е НЕВИНЕН!


ВСИЧКО Е ПРОВОКАЦИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ.


Както беше и при Румяна Желева.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

SY
02 Mar, 2010 | 23:22

Мазохизмът може да доставя удоволствие на практикуващия го /в случая авторът, .... и то не за пръв път/, но е сигурно, че той предизвиква в наблюдаващите го хуманоиди от т.н. "циливилизовано" европейско човечество изповядващо "общочовешките цивилизационни ценности" , които за разлика от него имат национално достойнство, само изкривена усмивка на съжаление ..... и едва ли желание за потупване по гърба с възглас "вундаба -а-а-а", т.е. вундербах, казано книжовно. Жалка, жалка българска криворазбрана ли, кривонаучена ли или просто чуждокланяща се в унизителна "мисионерска" поза родна хинтилигенция, повечето от която съжалява, че се е родила в "тази страна", както се изразяваше често един очилат хинтелегент-премиер, в зората на Великата криминална революция у нас. Ха честита ви Баба Марта на всички пишещи братя.

lf
21 Feb, 2010 | 00:52

neznam za tozi slu4aj,no lufthanza ne mi e ot lubimite aviokompanii,to4no zaradi obslujvaneto.

Майнев
11 Feb, 2010 | 11:03

Българче, вземи си позапуши устенцата! Волният Уйли си е простял и крещал, защото само това може едно малко човече с големи проблеми със самочувствието, когато вземе, та се поиздигне. Креща, лъга, че нищо не се било случило, после излезе наяве провокация и заговор (в тоя случай явно не от евреите, ами от антиеврейте, ама то е така, на "великите" като Сидеров всички искат да им пакостят) И накрая сам си се усети, че е пръднал в тамвая (самолета, пардон), и се извини. Ей на, чети, ограмотявай се - http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=5036§ionid=hotnews&id=0000125!
И много здраве на Пиян Чуколов. Интернет войнството на Вожда знам, че той го стопанисва.

()
10 Feb, 2010 | 18:17

Браво, Гена, браво, майна! Смях се с кеф.

Не обръщай внимание на воленоидите, които са дежурни.

Виктор Топлийски
10 Feb, 2010 | 15:35

Май ви се привиждат разни дивотий. Волен просто се е напил. На него алкохола много отдавна му действа зле. Чудя се че има толкова глупаци, които уйдисват на един болен мозък. А отделно Първанова се насра насред Брюксел по поръчка...

Натъжена
10 Feb, 2010 | 15:24

Тъжно е, когато хората не разбират от сарказъм...и трагично, когато други се възползват от това, за да държат кокала...

Българче
10 Feb, 2010 | 13:06

Силата на дезинформацията е огромна. Ще ви обърна внимание на две събития, второто усърдно раздухвано по всички медии.
Кое според вас е по-важно
това:
- "Според изнесената от него информация само за 15 от 47 заменки, за които Брюксел има информация, искът към България ще е за 55.205 млн. евро. Ако имотите са в статут на регулация, сумата ще скочи до 126 млн. евро, добави Борисов."
или това:
Сидеров се скарал с екипажа на известна с лошото си обслужване компания(направете справка в Интернет и ще видите още куп оплаквания за обслужването на известната по-горе компания)
От друга страна ако Сидеров е компрометиран Б.Б. ще бъде поставен на колене и трябва да разчита или на нови избори или на някой от тройната коалиция...при всички случаи Б.Б. се проваля и България за пореден път потъва в хаос и беззаконие. За кого е удобно това?
Помислете малко. Това е моето мнение - мнението на един обикновен АТАКИСТ. А швабите да се научат, че и ние българите сме хора и трябва да се държат подобаващо. АТАКА- ПОБЕДА!

Вальо
09 Feb, 2010 | 23:06

БРАВО НА РУСКО-ТУРСКО-НЕМСКАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ! БРАВО НА ЛУФТАТА! ТАКА СЕ ПРАВИ! ИНАЧЕ ТУРЦИЯ, А ЧРЕЗ НЕЯ И РУСИЯ НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ЕВРОПА! ...ЗАЩОТО ТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЧАСТ ОТ ЕВРОПА... ПОНЕ ТАКА ПИШЕ В РАЗНИ ИСТОРИИ И ЕНЦИКЛОПЕДИИ...

муспи
09 Feb, 2010 | 20:22

Прави впечетление че от участвиците в този инцидент само Сидоров е българин, - Станахшефф, Ахмет и царя са хазари.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.