Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Расте бодра смяна
Евгений Тодоров - 3 Февруари 2010
Помните ли как мразехме принца Владко Живков? Ех, Владко, прощавай...
Евгений Тодоров
Евгений Тодоров

Юри Галев-младши не щял да си плати билетчето за лифта. Така е възпитан - че правилата, на които се подчиняват другите хора, не важат за нашето семейство.

Потомъкът на общинския съветник от „Атака” е помагал на тати и неговите горили да бият тези, които се осмеляват да искат и наследниците на местните феодали да си плащат билетчетата. В Америка след такава случка се отива при дежурния съдия и въпросът се решава за две минути. Поне така сме гледали по филмите.

При нас за по-бързо ще трябва първо да се уволни местното РПУ, да се назначи ново по-добро, което обаче скоро ще бъде готово отново за уволнение. След това ще трябва да се намери съдебен състав, на който да не му пука от фамилията Галеви.

Неотдавна в Пловдив един срещу друг пък застанаха потомците на две други известни фамилии – т.н. Жоро Главата, наследник на Стоил Славов, и Владко Арабаджиев, наследник на Ветко Арабаджиев. По-точно застанаха техните бодигардове. Една от версиите е, че се скарали за главното сепаре в модно нощно заведение.
Покрай този случай разбрахме, че тези сепарета се пазят точно за принцове. Но когато по едно и също време се повяват двама, тогава започва да се стреля.

Другата версия е, че двамата се скарали заради някаква известна плейметка. Самата девойка с гордост признава, че е движила повече от година със самия Жоро Главата. Оказва се обаче, че принцът се е разделил с красивата, но от плебейско потекло девойка и сега движи с истинска принцеса – наследничката на алкохолния бос Миню Стайков.

Изобщо расте нова бодра смяна.

А помните ли как мразехме принца Владко Живков?

Ех, Владко, прощавай…


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
05 Feb, 2010 | 23:35

Евгени Тадоров, трибуната която Ви е предоставила съдбата и безспорна журналистичека сръчност, дават възможност да се заемете с темата: Прехвърлянето на България в Русия, на финландската граница. Това може да стане на гребена на съвременния извратен свят, така че върховното световно командване известно време да се мота като муха без глава, и след това да бъде късно. След съгласието на Русия ще се започне доброволно изселване, като се има предвид че от пет милиона българи само един-два ще са достатъчни за да се премести там това което сме провирали през ада по дълго от другите. Този милион-два ще се развиват в българска култура, добре съжителстваща със сродната руска, тъй като от подема ни при освобождението е в непрекъснат упадък и циганко-мутренско-турската среда я обрича на гибел. От друга страна руснаците ще идват на балканите било като размяна на заселници, било като нещо друго в този объркан от нашите врагове свят, докато стане възможно да заредят Родоните, Странджа и Стара планина с много ракети насочени към Европа, Турция и особено Израел. Ще има някакво мутренско правителство на един мини народ от цигани, турци, араби и ислямизирали се българи, което ще разчита на тези ракети и морето китайски доброволци пред планираното от ЕС възтановяване на Отоманската империя. Задаващите се климатични промени ще превърнат северна Европа във вечна пролет, а балканите в нажежена пустош по която непрекъснато минават ориенталски армии към Европа и се оттеглят с плячка. България ще бъде в новата люлка на цивилизацията - северна Европа, Сибир, Канада. И най важното - по важно от спасяването на България е че там ще отидат добрите българи, а тук ще останат лошите.

Майнев
03 Feb, 2010 | 18:15

Не съм Ви почитател, господин Тодоров, даже напротив, но в тази си статия сте безпощадно прав. Ще има да пати България от тая бодра смяна. И в края сметка смяната ще й види сметката.

FormerBG
03 Feb, 2010 | 14:39

Евгений, явно много неща те тормозят в скапаната БГ. А пък и четящите също тормозиш. Изнасяй се от тази кочина, тя не е за хора като теб.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.