Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Да накажем предателите, организирали антибългарския заговор срещу Румяна Желева!
Евгений Тодоров - 14 Януари 2010
Важното е, че Цецка Цачева определи представянето на нашето момиче като блестящо!
Евгений Тодоров
Евгений Тодоров

Отново ставаме жертва на антибългарски заговор. Сценарият веднага лъсна. Предателите са от БСП и НДСВ. Но няма начин в дъното да е Ахмед Доган и ДПС.Възможно е да са намесени турските тайни служби, МОСАД и вероятно ЦРУ.

По наша информация Антония Първанова е раздавала лично подкупи. Червени пари с куфарчета обикалят из Европарламента и минават в ръцете на евродепутати от всички групи с изключение на ЕНП. Жозе Барозу също е отказал да вземе.Не трябва да се вярва и на подкупните западни медии, особено на „Файненшъл таймс”.

Някои евродепутатки пък не са взели пари, но се заяждали от завист. Защото нашата Румяна блестеше с бялото си костюмче и златните си коси, а колежките й приличаха на бостански плашила в главите.Не знаела нашата Румяна къде точно е Аденския залив. Много важно. Както казват братята сърби:”Боли ме к...рец за овай Аденски залив.”

Едни евродепутати давали на Румито двойка, други едно и половина.Важното е, че нашата Цецка определи представянето на нашето момиче като блестящо.

Бате Бойко се показа като истински европейски кавалер и каза, че с дами така не може да се държи никой. Особено с дами от ГЕРБ.Имало нарушение на закона. Кое е по-важно обаче – законът или Майка България?Така че всички предатели  – на въжето.

Да живее България и Румяна Желева!


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

МутреСян
16 Jan, 2010 | 19:38

.....По наша информация Антония Първанова е раздавала лично подкупи. Червени пари с куфарчета обикалят из Европарламента и минават в ръцете на евродепутати от всички групи с изключение на ЕНП. Жозе Барозу също е отказал да вземе.............

...
За подобни твърдения в нормалните държави, Евгенчо щеше да има поне няколко атаки пред различни съдилища за ...КЛЕВЕТА! (вярно е дето не само у нас е практика да се "подлива вода" на политически противник!)

Да оставим настрана, че "професионално" писане на статии и коментари е ...непознато за автора понятие!

И все пак, господин "ибрикчи"..... Дали защото и на теб (както и на мен) Боко не ти е приятен..... можеш да си позволиш да приемаш като "чиста и неопетнена...или не.... Желева???

Ами ако наистина е ГРЕШНА? ...... (тоест.... защо не каза нищо тук за ...твоите информационни извори по конкретните обвинения срещу нея ???)

А пък като ще говорим за ЗАГОВОР срещу България..... ти в коя от АНТИ-БГ....заверите си !!!

Българка!
16 Jan, 2010 | 03:52

Вярвам в свободата на мнението и в правото на всеки човек да го изказва публично и да го отстоява , но това тук е най - абсурдното , нагло и неориентирано такова , което съм чувала !!!

Yonko
15 Jan, 2010 | 17:58

Za PATRIOT:
Na krivata raketa kosmosa i prechi

Patriot
15 Jan, 2010 | 11:49

До гуша ми дойде от собствените предателски извращения. Това е нашето най-голямо падение и то ще ни погуби и изтрие от картата на света. Дано не съм прав. Няма нужда да плюем западните аристокрации и велики сили, те са за съжаление-нямат и наполовина история в сравнение с нашата.
Проблема си е лично наш и ние трябва да си го изкореним, ако искаме да тръгнем в правилна посока и да си върнем името, което сме имали винаги на нашия континент. Тук не става въпрос кой е по-умен или не, кой си разбира от работата в даден ресор или не- та нали всичките тамошни разбирачи имат зад себе си една дузина тесни специалисти, които им казват какво да правят и говорят.
Но никъде по света не е виждано такова нещо като отношението на собствените ни сънародници. Доста съм обиколил по стария континент и винаги с пълно недоумление са ме питали как може да имаме такова отношение един към друг извън територията на собствената си страна. Та нали там сме една шепа хора и ако не си помагаме самите ние кой друг? Винаги съм казвал, че това е някакво недоразумение и съм сигурен, че съм ги убедил в това, но до тази седмица. Това, което видяхме в ЕП е унизително и не допустимо. Заради някакви си цветове се излагаме като някакви изпаднали хора, които се молят да не ги отхвърлят съвсем и от всякъде. Позор.
Това е....... една пълна трагедия и продължение на 65-те години червена мизерия

Лечител
15 Jan, 2010 | 09:32

Едно си Муспи знае, едно си бае - все за ректални проблеми хортуваш.
Латентен хомосексуалист, а?

муспи
15 Jan, 2010 | 02:36

Мохамед е бил първият ориенталски мъж без хемороиди поради ежедневната многочасова шлифовка на захода му. Така той сложил началота на Водолея, дал нов, син морал и на Европа, и затова гейовете днес изповядват мохамеданството. Даже в такива залупени страни като България обаянието му е очевидно. Затова и исляма с юдаизма имат общ корен, един бог. Науката не може да каже на Моше или на Моамед е по лъскав тунела на честа, - това е въпрос на вяра и в наше време всяко дете само си преценява.

муспи
15 Jan, 2010 | 02:35

Мохамед е бил първият ориенталски мъж без хемороиди поради ежедневната многочасова шлифовка на захода му. Така той сложил началота на Водолея, дал нов, син морал и на Европа, и затова гейовете днес изповядват мохамеданството. Даже в такива залупени страни като България обаянието му е очевидно. Затова и исляма с юдаизма имат общ корен, един бог. Науката не може да каже на Моше или на Моамед е по лъскав тунела на честа, - това е въпрос на вяра и в наше време всяко дете само си преценява.

Критикар
14 Jan, 2010 | 20:59

Евгений, само си споменал МОСАД, но с това не се изчерпва еврейската нишка, а тя е в основата на всички наши злини още от разпнението на евмполпейския българин Ристю, чиято националност юдеите са присвоили, а и името са променили!

Ами циганите? И тях не си споменал, а те са навсякъде, ерго - и в случая Желева са намесени!

И какво значи "вероятно ЦРУ"? Май ги защитаваш мръсните американци, които нарочно са закарали бащата на бащата на компютъра Джон Атанасов, само и само да се роди там, при тях, а не тук или в братска Русия поне...

И за талибаните дума не обелваш. Ама чакай, те сега требе да с ни братя, след като се бият със сащияните, че и с юдеите...

Виж какво, трябва да се обобщи - всички сме против нас, защото ние сме най-умни - то не беше чушкопек, то не беше кисело мляко, то не беше азбука, най-паче чалга...

Па сме и на-смелите - на всеки 500 години въставаме срещу тирана!

Старх ги всички от нас и затова са против нас!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.