Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бойко, бъди мъж!
Евгений Тодоров - 21 Декември 2009
Години българските политици дърпат народа ни като запъното магаре, сега Бойко Борисов обаче гледа да слезе при народа
Eвгений Тодоров
Eвгений Тодоров

Бойко Борисов, мачото на новата политическа епоха, се държи като таен хомосексуалист, когото тайните служби манипулират. Почти като Яне Янев – ако се вярва на Волен Сидеров.Само че този път в ролята на тайните служби е същият Волен Сидеров.Бойко знае, че забраната на новините на турски ще се възприеме от Европа почти както възродителния процес отпреди 22 години. Не смее обаче да спре напъните на Волен и кърши ръце като хомосексуалист малко преди да бъде разкрит от тайните служби. И търси изход.

 Първо се опита да се измъкне с идеята за някакви си социологически проучвания – докато някой навярно му обясни, че отношенията между мнозинството и малцинствата не се решават със социологически анкети.След това дойде великата идея за Референдума.

 Знаейки предизвестените резултати, Бойко Борисов вече предвкусваше момента, когато от Европа ще протегнат ръка да му издърпат ушите, но той ще усмихне хитричко като ученик, който е успял да препише, без да го хванат, и ще промърмори: „Аз не съм виновен, народът, народът не иска новини на турски.”

При всичкото ни уважение към българския народ сме сигурни, че ако редовно се провеждаха референдуми, сега България нямаше да бъде член на Европейския съюз и на НАТО, АЕЦ „Козлодуй” щеше да работи на вечни времена, армията ни щеше да бъде въоръжена още с ракети СС 23, на американските самолети щеше да бъде забранено завинаги да минават над въздушното ни пространство, а ако се върнем още по-назад във времето, на турците нямаше да бъдат върнати старите им имена, а референдумът за превръщането на България в 16-та съветска република щеше да завърши с 99,99% процента успех.

20 години българските политици – каквото и да си мислим за тях, дърпат народа ни като запъното магаре – с надеждата да направи две-три крачки напред.Сега Бойко Борисов обаче гледа да слезе при народа, да се омеша с него и да му прехвърли отговорността за недалновидната си коалиционна политика.

Вместо да ревне гороломно: "Ще видите, като ви спретна едни предсрочни избори!"

На 15 юли в този блог си позволихме да сложим заглавие над един коментар „ГЛАСУВАШ ЗА БОЙКО, ИЗБИРАШ ВОЛЕН”.Още тогава предвидихме, че рано или късно от „Атака” ще поискат нещо, което ще направили за резил партията с „Е” – като Европа, в абревиатурата на името си.

В цялата работа обаче има нещо оптимистично.Ако случайно все пак има референдум, хората на Доган няма да се хванат на въдицата и въобще няма да гласуват. Мотивацията за гласуване посред зима ще бъде никаква и до урните ще отидат само верни твърди атакисти.

Бойко Борисов вече ще бъде натиснат от Европа и няма да смее да каже и думичка в подкрепа на референдума.

В крайна сметка против новините на турски ще гласуват 99% от пусналите бюлетината, но това ще бъде безкрайно далеч под нужните 4 милиона гласа. И някой ще трябва да обяснява за какво изхарчихме 20 милиона.

Европа ще се стресне от резултатите, които ще изглеждат като див балкански национализъм и ще тръгне да ни превъзпитава.И като потекат едни реки от програми за изграждане на етническа толерантност. Като се заформят едни кръгли маси, семинари, доклади, мониторинги, хепънинги и т.н.

Да припомним, че със същата цел досега в България влезе над милиард суха пара, а резултатът е никакъв. Даже обратен.Няма да ни е лошо да си разпределим още един милиард.Така че Бойко да не му мисли толкова. Като няма кураж за избори, да прави референдуми.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Чалгенсон
23 Dec, 2009 | 20:02

Тосподин Тодоров,

Внимавайте (бг журналя и политици де)....с плашенето на народа с Европата!

Щото изгнаниците изгонени от вас....живеят и работет най-вече в Ивропата! И знаят по-добре от лъжливите ви медии че.... упреците към БГ-еничерите са най-вече за погазване на Еврозакони и практики! И дори разказват на близките си в писма и мейли!!!

В това число най-вече за псевдозакона ви за новини на ...турски език по НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ!

Нали си чувал приказката: - Един път със стомна за вода...зва пъти със стомна за вода....и се счупила стомната?
Може да ти го кажа и с приказката за лъжливото овчарче....дето накрая го ИЗЯЛ ВЪЛКА...щото хората не му вЕрвали вече!!!

Mутресян
23 Dec, 2009 | 19:53

Пак плитко ...и смешно, ровиш, КОЛЕГА ...евгений!

Вярно дето и Бойко, и Волен са..... плиткоумни еничери!
Вярно е обаче и друга! От Европата отдавна дърпат ушите на Бг-еничерите заради НЕЕВРОПЕЙСКИ ЗАКОНИ И ПРОКТИКИ...(между които и за освинената НАЦИОНАЛНА кауза в националната уж Българска телевизия! Защото в НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ- никъде по света НЯМА новини на чужди езици ...уж на малцинства (които пък са с татаро-черкезо-българо-мюсюлмански и цигански ТЕНЕН ПРОИЗХОД)
........
..виж ми ако искаш писанията под парцала на Капон.......

Ако ти стиска да захапеш "тайният хомосексуален Бойко"...прочети поне книгите на Георги Стоев.... виж из Ю-тюб клиповете за БГ-мафиотите "Те погребаха България"..... и други.......


Или пък...порови се из митниците поне..... щото имам приятел турчин, който ми разказва как от години насам...на ББ му се плащат проценти с куфарчета ДИРЕКТНО!!! (той пак ми разправяше за "чадър" на ББ над трафика с дрога и проститутки...на машинации със "заменки" на крадени апартаменти и столичната община......

Ама не ти стиска нали?
Да те не гръмнат както гръмнаха Георги Стоев???

На мама...еничерчето то....................


Avalanche
23 Dec, 2009 | 10:25

Лошо, Тодоров! Схващам идеятя ти, но нищо повече от това. Накъсани и недовършени мисли, три пъти прочитам писанието ти и не мога да намеря поне една довършена мисъл. Лепи позиви по стълбовете или се занимавай с нещо друго, дето не изисква много мозък.

vulgar
23 Dec, 2009 | 00:36

а бе с други думи...трудно е да си мъж в България...ако не тебе - мамата ти ще таковат...мамка им педераска

бай Митю
22 Dec, 2009 | 15:07

Напъна се Женята и умозаключи,-"Бойко таен хомосексуалист."
И що?
Ами щото,техния беше явен и какво друго да измъдри един промит мозък.
Като си много отворен що не отидеш с твои виждания по въпроса за референдума и лично да му кажеш,че е хомо.
Тогава,за всички може да си лайно,но за мен,ти Женя ще си герой!

istina
22 Dec, 2009 | 01:22

Zurnalista za vsichko si poznal kakvo iska naroda samo za edno ne si. nashiat narod si iska sobstvenata pa makar i mizerna darzaviza i sam niama da se navre nito evropeiski nito ruski schtat/provinzia da stava ot koeto e ochevadno che ti e porachkova statiata. za BB da ne govorim toi niama glava na ramenete osven da govori kato karuzar vav krachma drugo nischto ne stava ili da e nachelo na pozarna druzinka. eh hora za da upravliava chovek darzava se iska mislene na darzavnik koeto go imashe samo pri Zaria vsichko drugo e bita karta i ne stava nezavisimo da se misliat za veliki i klepat edinstvenia sviasen darzavnik i politik deto ima balgaria vav dneshno vreme. I nai-veroiatno e taka zaschtoto ne e zivial pri maloumnoto upravlenia na Boi Tosho kumira na novia ni ministar predsedatel. abe niamam dumi zalna ni maika. Bog da ni e na pomoscht!

vulgar
22 Dec, 2009 | 01:14

с други думи...не знаех,че така стоят нещата,как бойке


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.