Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Чехът Давид Черни предлага на пловдивския кмет нов символ на българщината
10 Октомври 2009
Имам идея как да излезем от тази неприятна ситуация...
Евгений Тодоров
Евгений Тодоров

Уважаеми Господин Кмете,


със съжаление научих, че вестта за моето посещение Ви е наскърбила и Вие сте ме обявили за персона нон грата в управлявания от Вас град. Искрено се надявам, че пловдивчани са достигнали до такава степен на безпроблемно съществуване и живеят така хармонично и охолно, че единственият проблем в живота им е черният парцал, който съм сложил в багажа си.

Всъщност аз идвам в Пловдив, за да внеса яснота в така коментирания казус. И да дам някои предложения, които ще ни помогнат да преодолеем недоразуменията.

Очевидно това, което вие нарекохте „турски кенеф” е наскърбило Вашите патриотични чувства. Не съм имал точно такава цел, но вече е късно да обяснявам какво съм искал да кажа. По-важното е как да излезем от тази ситуация.

Имам чувството, че Вас и Вашите съграждани е обидило най-вече изображението на дупката в тоалетната, която при повече фантазии може да се свърже с т.н.анално отверстие. Несъмнено това отверстие и дупката на тоалетната са свързани в една система. За съжаление, късно се усетих, че в страни, където доминира символно истинската мъжественост, дупката като ентропичен елемент обижда гражданите. Затова имам едно предложение.

Открих в Интернет един интересен пловдивски паметник – това, което пловдивчани наричат „Рендето”. Разсъждавайки защо с Ваше съгласие е вдигнато „Рендето”, а сте против „Дупката” и „Парцала”, стигнах до извода, че обяснението е във фалическата същност на пластиката издигната на Вашата улица. Готов съм, ако ми я предоставите, да я демонтирам, пренеса до Брюксел за моя сметка и да я издигна отново на територията на Европарламента. Така европейците ще се досетят, че истинският символ на Българщината трябва за стърчи нагоре – като устремен към небето здрав пенис.

Ако на някой не му е ясно, ще закача най-отгоре и Вашия трибагреник.Какъв по-добър символ на Вашата красива страна от един корав пенис или както разбрах, че му викате „хуй”. Единственото, което ще си позволя да направя от естетическа гледна точка, е малко да го сплесна.

 С уважение : Давид Черни

/ предал писмото- Евгений Тодоров/


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

vlado
03 Nov, 2009 | 18:03

Не ви ли е ясно, че това писмо е написано от Евгени? От вашите коментари си личи колко сте прости, че сте се хванали на въдицата му...

vulgar
22 Oct, 2009 | 10:17

поредния 4ифутски комплекс от германците се прояви в поредната "артистична" провокация - воняща,смърдяща,кичозна порнография на жалките 4ифути: черни коледни джуджета,с вдигнати в хитлеристки поздрав ръце...наредени на някакъв площад в Берлин!
До каква степен трябва да са уплашени германците,че оа не смеят да реагират на тази ГНУСОТИЯ - поне като естетическо несъгласие...ако не повдигнато обвинение в съда

майна
19 Oct, 2009 | 22:56

Холандия пълна с джамии,Еспания с трупове от убити бикове,Португалия парчета говежди пържоли,Ирландия мех на гайда и със забучени кавалите на гайдите.Германия 4 броя гюмове забити в земята,Австрия като кутия бонбони но пълна с охльови,Румъния като циганска каравана с тунел и Дракула,България Кенеф и т.н.Всички в Ес са отвратени от Меркантилния Черни,прави сам всичко и слага фалшиви имена на 27 артисти.Е,това ако е артист,аз нямам думи.Авангарден или не той е аут от ЕС.Има видио как депутатите гледат инсталацията и са отвратени от представянето на страните.Ние тук спорим за Славчо ,много добре е постъпил като е отрязъл този глупак .Славчо защити целия български народ,а Евгений пиши коркото да не заспи.Майна,няма шепа псемдо интелигенти да разиграват българската нация.

vulgar
17 Oct, 2009 | 08:22

чухте ли за скандала м/у Турция и Израел по повод излъчен в Турция филм,в който еврейски войници убиват палестинчета... Режисьорът заявил,че никакви съображения няма да го спрат да бъде честен!!! За ТАКАВА Турция бих гласувал с две ръце за ЕС

муспи
16 Oct, 2009 | 23:50

Ние няма от какво да се оплакваме щом няма желаещи да набият този кретен и го натъпчан в дупката на един кенеф в някоя провинциална гара. С този постмодернистки перформанс може да се кичиме, защото вижте какво прави кретена, - европарите които получава за ART и свидетелстват че това е световно ниво. Първо - той тези пари ги взема разигравайки кражба - художествен акт за пред синедриона, второ - за пред гоите по еврейски, - пред слабите кенеф, а сега и чифутска наглост, а за пред силните лукаво - Холандия пълна с джамии, хем той за тях, хем те за израиля. В стила на кражбата на подарените пари, - какво, за пред кого, защо - когато всичко отдавна е приватизирано?

vulgar
14 Oct, 2009 | 08:18

абе хайде да не си ги мерим...нали без друго са сплескани! Искам само да отбележа един странен факт: всяко изкуство/за добро или лошо/ зависи от публиката...нейният интерес е определящ за успеха му. Само в изобр.изк. НАЛАГАТ ЗОРЛЕМ опр. естетики...правейки цял свят да изглежда луд...ама много въ молъ

Vulgar II
13 Oct, 2009 | 17:26

Vulgar I, недй да скромничиш, все пак да си отявлен простак, не е толкова лошо. Най-малкото е необходимо да си доста интелиген...:-). Имай предвид, че за да те разбере обикновения простак, то обезателно трябва да си отявлен такъв. Иначе не става.....

vulgar
13 Oct, 2009 | 17:00

а не, не мога да се меря по простащина с вас - недостижими сте

Vulgar II
12 Oct, 2009 | 17:23

Абе, Евгени, аз си мислех, че освен мен и Vulgar I в този форум други отявлени простаци няма, а то се оказа, че сме били трима...:-).
Само не можах да разбера като цитираш:
"Единственото, което ще си позволя да направя от естетическа гледна точка, е малко да го сплесна."
Това означава ли, че той ще сложим байряка на един "хуй сплескан".
Сега като се замисля, не беше ли някъде около 60-70 те години това много популярно обръщение за хора, които са извънредно смотани и загубени...:-)?



vulgar
12 Oct, 2009 | 09:06

съвсем очевидно синедриона,чрез "артистично" свое протеже се изгаври с Европа! Чест прави на България, а сега и на Славчо Атанасов,че единствени не уважиха напъна,набеден за изкуство,а всъщност - развратна,долнопробна порнография

муспи
11 Oct, 2009 | 23:06

*****

vespasian
11 Oct, 2009 | 20:48

eto primer na otlichno satanistko "obrazovanie"-neshtastnika david cherni.

titus
11 Oct, 2009 | 20:43

v dobavka:purvo david cherni ne e cheh;vtoro toje tejuk ,mnogo tejuk psihopat.poneje chesto napulno otkacha,naj dobre e da mu se prilaga peroidichna psihoanalitichna terapia.tja da se plashta ot rabotodatelite na tozi neshtastnik.bravo na kmeta na drevnia PULPUDEVA!

бай Пешо
11 Oct, 2009 | 17:19

Познали сте, гусин Mутрев, познали сте.

Mутрев
10 Oct, 2009 | 22:05

Брях!
Санитарите пак изтървали Генчо от лудницата!

Че фанът му вулгарчо се измъкнал от усмирителната риза!!!



Карамбол
10 Oct, 2009 | 15:41

Това е новото врееме - да ти се изсерат на главата и да викаш: "Браво! Авангард!". Хайде по телевизията вместо в разни ток шоа да говорите ала-бала, да вземете да пръцкате. Нали и това е израз на свободолюбивия дух. Пък и показва отношение към глупавата власт. Пърдете, мамка му, пърдете, културтрегери, възхвалявайте Черни. От едно котило сте.

иван
10 Oct, 2009 | 15:36

Ама тоя Евгени доста е изпростял :-)))))))

vulgar
10 Oct, 2009 | 12:52

4ерни изобразил гената как му гълта акото...като пример за артистичен авангард

vulgar
10 Oct, 2009 | 12:38

браво,Славчо!!! И стига с тоя "чех"...Той си е чист 4ИФУТ!Че кои имат частни самолети? Тоя говньо да си търси други дестинации за кендзане- Израел,САЩ...Там са свикнали с модерни говна...те си ги акат постоянно А 4енгето бойко да ходи да му духа в кенефа

Pangasius
10 Oct, 2009 | 12:18

Бравос, булгарикус, как самос самис си го набутватес! Няматес нуждат от вражескас помост. Ела!

Sinergy
10 Oct, 2009 | 10:29

ХАХАХАХАХА Искрено се забавлявах да чета отговора на г-н Черни. От писмото му до г-н Кмета, мога само да кажа, че Черни е няколко класа по-горе от Славчо и с достойнство е отговорил на простотията на кмета.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.