Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
АКТУАЛНА ОФЕРТА ДО………………………………/управител, директор, началник управление, комисар и т.н./
Евгений Тодоров - 25 Август 2009
Как да оцелеете като ръководител в този исторически момент
Евгений Тодоров
Евгений Тодоров

Консултантска фирма "Голямата илюзия" предлага идеи за дейности, които Вашата институция да извършва в този важен за оцеляването Ви период.

Предполагаме, че вече сте на мушката, за Вашето място чакат десетки партийни активисти, които чрез медиите Ви обвиняват в бездействие, корупция, некомпетентност, лоши резултати и т.н.Не се снишавайте, контраатакувайте!Сега е моментът да докажете, че сте незаменим ръководител.Ние можем да ви предложим идеи, чиято бърза и евтина реализация да подобри Вашия имидж и да Ви закрепи на ръководното място, което заемате.Даваме пример с някои примерни успешни практики, които вече сме реализирали или с в период на реализация.

Възложител „N-ско митническо управление”

Проект „Разбиване на контрабанден канал за внос на тикви и кратуни, ощетяващ родното селско стопанство”.По системата „анализ на риска” опитни митничари претърсват влизаща в България кола и откриват в  специални тайници турска селскостопанска продукция. В резултат на изпълнението на проекта родното тикво- и кратунопроизводство става ефективно и се защитава родния производител.    Необходим реквизит: стар москвич, 2 по-малки тикви и 3 кратуни.  Задължително мероприятие: пресконференция.

Възложител „N–ско ХЕИ”

Проект „Изземване от търговската мрежа на партида смъртоносни слънчеви очила, внос от Китай.”Постъпила е жалба от гражданин, закупил китайски очила, че в резултат на носенето им е получил зачервяване на носа. Вероятно в очилата има канцерогенни химикали.Необходим реквизит: Чифт очила и гражданин със зачервен нос, може и алкохолик.Задължително мероприятие: пресконференция.

Възложител „N-ска дирекция на КАТ”.

Проект „На безпощадна борба с корупцията!”Организира се глобяването на водачи, паркирали неправилно своите МПС. По възможност това да става на улицата, на която се намира местния офис на ГЕРБ.В хода на проверката недобросъвестен нарушител се опитва да пробута 10 лева рушвет на униформения служител, последният гордо отказва. Случайно наблизо има екип на национална телевизия.Реквизит: патрулна кола, банкнота от 10 лв.  и двама актьори – за ролите на нарушителя и на служителя.Задължително мероприятие: пресконференция.

Възложител „ N –ска данъчна дирекция”

Проект „Разбиване на канал за източване на ДДС”.Медиите се запознават предварително с целта на проекта, канят се на тайна среща и със служебни коли се извозват до кварталната бакалница на бай Пешо. След като репортерските екипи заемат позиция, данъчен служител влиза в ролята на т.н. „мистериозен клиент” и си купува пакетче бакпулвер. Бай Пешо не издава касова бележка и затова е публично разобличен като брънка от голяма верига за източване на ДДС.Няма нужда от реквизит и пресконференция … Имаме на склад и други готови проекти. Работим и по-индивидуални задания.Издаваме данъчни фактури. За контакти: 0889 хх хх хх.                                              


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Mутрев
30 Aug, 2009 | 12:49

За господин СелКор - автор на пасквила за "актуална оферта...." говорех де....

Мутрев
30 Aug, 2009 | 12:46

Ми той господина май винаги ...пише (единствено за да го видат пак простите)

Не за да каже нещо, щото..... той май НЯМА КВО ДА КАЖЕ И НА ЖЕНКА СИ дори!

Жалко подобие на селски корекпондент!

бай Пешо
30 Aug, 2009 | 11:09

"Пънот се не цепи,
Пънот се не бичи,
Пънот си е пън."
Джони Пенков


vulgar
26 Aug, 2009 | 15:54

сега ако пиша "гена-*****" ши гу зачеркнат - ЗАЩО???

Раздвоен
26 Aug, 2009 | 14:29

Този път и на мен на ми хареса статията

d-r Fix
26 Aug, 2009 | 08:44

Г-н Тодоров, олеквате с подобни писания! Имам чувството, че тези работи ги пишете просто , за да напишете нещо. Нищо смислено не видях в текста. Само малко тъга усетих, за това до къде може да стигне един журналист в опитите си да се докаже.

Отегчен
25 Aug, 2009 | 15:27

Какво ще правим без ДПС, Евгенииии?! Отиде далаверката, тц, тц, тц! Давай да плюем по всичко, че тогава барем хаирите на ДПСто изпъкнат, нали?
Ами ако хората не си спомнят с добро за тез хаири какво, а да, важното е , че плюенето облекчава някак си.
Абе, не че ми е работа, ама какво стана с А. Доган, ти нали журналист го даваш, да не би...?
Или не му е сега времето сега плюем герберите и Б. Борисов, ясно.
Е, ти нали си съвестен по ги разбираш...

border
25 Aug, 2009 | 12:24

Много злъчно и злобно,господин Тодоров - не така.

Майнев
25 Aug, 2009 | 10:20

Проект "Ерзац журналистика". Реквизит - Евгени Тодоров и бурканче с лайна, които той да размазва около себе си. Ако се почака денонощие, маже да се пропусне втората мчаст от реквизита - лайната той ще си ги произведе сам. Задължително мероприятие - пускане на водата в тоалетната и старателно почистване на местата, през които е минало лицето Тодоров.

Господин Гюров
25 Aug, 2009 | 09:27

Яко :)
Напомня ми действителен случай - снимка отпреди няколко години след полицейска акция, разбила "лаборатория за производство на наркотици". Бяха направили грешката да публикуват снимка на лабораторията - ставаше дума за една колба, запушена и с маркуче отгоре, върху обикновено газово котлонче :)


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.