Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Да спрем Обама!
Евгений Тодоров - 30 Август 2008
Представяте ли си – президентът на Америка черен като циганин.
Eвгений Тодоров
Eвгений Тодоров

Американците направиха много големи поразии, сега – както върви, ще вземат да направят най-голямата: да изберат за президент Обама.

Представяте ли си – президентът на Америка черен като циганин.

Че те тогава и нашите цигани ще придобият кураж и не се знае утре кой ще вземе да ни управлява. За резил на 1300 годишната ни история.

България – люлката на европейската цивилизация, родината на Кирил и Методий и техните букви ,земята на Ботев и Левски да се управлява от някой български Обама.

То впрочем няма да бъде изненада. Иван Костов беше ясно какъв е. Някои казват, че от същата раса бил и Тодор Живков, но много не го вярвам.

След Черния Мавър дойде Симеончо. Той пък какъв е – никой не може да му хване края. Всякаква кръв има, само не и българска. Пък на всичкото отгоре нарече и внук си Хасан.

Таман го махнахме пък дойде Серьожка-Матрьошка. С матерен език руския. Той поне е беличък. Но и с просто око се вижда, че всъщност нас ни управлява  Доган Ефенди.

Те да бяха само американците. А то и французите си избраха начело един унгарски евреин. А жена му била с моминска фамилия Циганер. Ясно е каква е. Аз толкова й се радвах, като помогна на нашите медици, но като я разобличиха в някакъв вестник, и веднага я разлюбих.

Като я разлюби Саркозито, много се зарадвах. Обаче онази, новата, Карла ли беше, се оказа италианска еврейка.

Много се е омешал този свят. Въпросът е как в тази мешавица да се опазим като чиста еднонационална държава.

Така че трябва да направим нещо и да спрем Обама.

Иначе утре и нас може да ни управляват някакви черни.

Ако обаче американците изберат Обама, ще ни остане едно утешение.

Може да е черен, но поне не е евреин.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Ревизионист
26 Feb, 2009 | 04:07

Евгени, статията е много добра, малко неточна, но все пак има много истина в нея. Неточна в смисъл, че Обама си е чифут - не знам откъде го измисли това, че бил само черен. И евреин е мангала също. А на тия дето се плюнчат тук с мнения за чифутските тайни служби - да си го начукат. Това да не е едно време. Никой не им вярва на евреите вече нито за Холкоста, нито за Мюнхен, нито за Палестина. Шибани евреи - аман от тях. Но по-лошото е, че българи тук се правят на чифути и драскат мнения като полудели. Поздравления за статията все пак! Видяхте ли вече фланелките с щампа "Obama Is My Slave"? http://sporkinthedrawer.typepad.com/blog/2008/07/life-in-america.html

tarambuba
06 Nov, 2008 | 02:37

koi kaza 4e obama ne e evrein.baba mu se kazva .madlin lee dunham.tova kakvo e. a zabravihte li ehud barak-premier na izrael.a 6terkata na obama e nata6a-rusko evreisko ime-koeto idva ot nathan ili nathanail.

муспи
02 Sep, 2008 | 23:35

Гн. Седмо Джудже, боговете на злото затова и държат всички пари, за да може всички да казват - какво от това?

gogo
01 Sep, 2008 | 19:20

kogato 4eta tvoite tupi komentari me zabolqva glavata samo gluposti govori6 kakva lulka e bg na evropa da we bg vinagi e purva vinagi nqkoi ni e vinoven samo opravdaniq tolkova li ne razbirate 4e bg e malka durjava na balkanite s lo6a ikonomika 6ibani politici i krasiva priroda kuv ti e problema po-dobre 4eren ot kolkoto durt zloben gaden bql republikanec

еквилибрист
01 Sep, 2008 | 02:21

Тодоров, абе по принцип смислено пишеш, ама точно за това ти писание.. има една поговорка- " Седи , седи, на магарето ЧУШШ вика " .. Тези статии са за малък кръг от хора, а ти правиш нещо като да пръднеш и да разкажеш на всички,.. Не бива , ще ти се смеят, я ги виж. А пък ,ако го споделиш само в тесен кръг, тогава е друго .. Тогава и те ще си кажат : "Абе Тодоров, знаеш ли , и ние пръцнахме.." И ще си по-удовлетворен някак си...

Седмото Джудже
01 Sep, 2008 | 00:59

Боговете на злото, Сатаната, Масоните, Евреите... Какво е общото между тях? Общото е, че с тях неуките хора от различни периоди обясняват проблемите и неудачите си, а по-умните ги използват за постигане на различни цели или разправа с неудобни хора. Ако едно време вярването в подобни щуротии е било нормално по обясними причини, то днес е непростимо! Да, знам, че има много "достоверни" писания по въпроса, но също така си имаме и библия и свидетели на разни видения, а и материални образи на древни божества, нали.

муспи
31 Aug, 2008 | 00:15

Трудно ми е да си изразя възхищението, а бях свикнал да чета все Заеков, заради онази статия - бащите ни измряха, синовете избягаха, остана ни само умразата. Нищо не мога да добавя, освен това, което автора по обясними причини не казва, но си е включено както преди се е говорило, - между редовете. В САЩ, както и в България, няма значение кои е президент, конгресмен, сенатор, пожарникар... защото управлява тайното еврейско правителство, едрия капитал, жидомасонската мафия - това са синоними. Ако някой от пионките прояви волност, без много шум го отстраняват, ако се опита да играе героизъм (в Америка това е за пред момичетата и приятелите, както при нас е в пубертета. Впрочем, до това състояние са я докарали еврейте, и сега нас бутат нататъка), го гръмват - Кенеди например. Всичко каквото пишат вестниците за тях, за тяхните политически платформи, с труд го прочитат и не са в състояние да го преразкажат. Защо еврейте предпочитат откровенните глупаци да вървят пред парада? Защото безопасно, а еврейна е страхлив, - защото е най изгодно за тоталния грабеж, дават им и те да се включат на едро, - защото прави приятна игра подготовката на новия световен ред и дават на тези нищожества усещането че те го правят. Що се стнася до циганите, злото е общо, но Чехия гледа само как себе си да спаси и всеки гледа в своите цигани, и никой в еврейте, които създават циганскитте проблеми.

miriam
30 Aug, 2008 | 22:35

цвета на кожата няма никакво значение

ДИОГЕН
30 Aug, 2008 | 21:03

Стига сте се спъвали в личността на този или онзи ..... интелектуален зеленчук!

Кажете нещо за .............


"ГРОЗНО ЕНИЧЕРСКО РОБСТВО Е НАЛЕГНАЛО МИЛАТА НИ РОДИНА !!!

Къде ли са духовете на Ботев и Левски... на Паисий.... да ни...СЪБУДЯТ!!!
"

Явно няма медия или личност да посмее да постави нужните въпроси !!!

slav
30 Aug, 2008 | 20:10

Аз също не харесвам циганите, но не съм сигурен, че вината е само тяхна, но ти цървуле прост, що не вземеш да се метнеш отнякъде?!? Ще си направиш услуга! А всъщност, като виждам колко си тъп, нищо чудно и да го направиш... дано!!! Откъде на къде правиш ти, малоумен тъпако, заключения за хората и кой, по дяволите, те пусна да пишеш статии тук?! Както казва един приятел, да те е..т калинките!

чистокръвна българка
30 Aug, 2008 | 18:09

бива расизъм, бива, ама това на нищо не прилича. защо на всякакви фюрери давате поле на изява. докога ще се лее омраза от перото на този човек.

Н`гого Бернщайн Пети
30 Aug, 2008 | 17:00

Eх, ех... Ами в БГ историята сме имали царе и първенци скити, авари, татари, бърдокви /демек - свинари/, и какви ли не още... Малко лесновата теза е подхванал автора, популистка, не че няма хляб в нея. По-интересен е въпросът - зад евентуалното разиграване на "черната карта" в Америка наистина стои зачитане правата на черните или е просто параван демократичен? Дайте мнение и аргументи за това, г-н Тодоров, другото е лесна топка. И не бележи гол. Поздрави!

djon
30 Aug, 2008 | 15:48

IZPERKAL SI BRATO:)

djon
30 Aug, 2008 | 15:45

ABE BRATO TI SI SE IZPERKAL!

border
30 Aug, 2008 | 15:30

1987 г. Стефка Костадинова поставя рекорд във скока на височина, преодолявайки 6 м и 10 см.??????????????????????????????????
Нямате ли свестни редактори?

бай Пешо
30 Aug, 2008 | 15:10

Женя, комсомолецо дърт,
Трижди "Бравос!" - не за цялото писание, а за туй че:
1. Пишеш "цигани", не авропското "роми";
2.Казваш истината за мелеза Симеонча;
3.Казваш истината за плода на българо-съветската дружба Дмитриевич.
"Аферим!"

Тупанчев
30 Aug, 2008 | 11:44

А? Забрайх да питам:

- МакКейн да не се окаже също ...сионистин ???

Ако е тъй... кво става в Америка ?

Тупанчев
30 Aug, 2008 | 11:41

Аз пък си мислех че Обама имал еврейски гени откъм майчина си линия.... и затова го подкрепяли от клана на Кенеди ? (това дето е черен...било Еничерския им манипуласионен "трик")

Кой ще ми каже верно ли си мисла?

Евреин
30 Aug, 2008 | 11:36

Моля, моля !!!

Ние си имаме достатъчно кукувичи яичиса в Булгаристан и по-света ! Имаме си още повече добре платени и обучени ЕНИЧЕРСКИ ОРДИ !!!

не се навирайте там в понятия като.... сионизъм !!! (да не ви изтръпнат пръстите от бой с шибалки )

Мосад
30 Aug, 2008 | 11:30

Я, гледай ти! Една държава дето хем е с история само около шейсет години... дето не е и по-многобройна от България.... ако ви плаши толкова.... кандидатствайте да ви покръстят в "сионистката религия бе"

Мутрев
30 Aug, 2008 | 11:27

Пешо бре!...... Един "велик чукча-писател" като автора тук.... би трябвало да знае, че.... "уж-иронията" .... не е разбираема от обикновения..."чукча-читател"...?

Но пък само идиот може вместо да отговори конкретно на конкретен упрек..... да се крие зад...уж-ирония...уж-неразбрана от "простия читател"

Че нали уж-умните... трябва да намерят начин.... дори и да пишат...бавно... за да ги разбират...разбиращите трудно???

Чалгев
30 Aug, 2008 | 11:23

Аз пък, ако бях "щатен" анализатор-есеистин тука..... щях да доразвия "откритието" на афффторчето за командващия ни татарДоган - уж "чист турчин"

Дето уж "в името на правата и свободите....чии ли?) купува с парите на турски и други СЕКРЕТНИ СЛУЖБИ .... автобусни билети и докарва по изборите ...неживеещи в България ЕНИЧЕРСКИ орди... за да гласуват за БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗБОРИ !!!

(отделно същите шпионски пари се доразпределят между бирено-кебапчени покупки на гласовете на сигани и българо-мюсюлмани изборни бюлетини)

В това врама, естествено, българите мюсюлмани са изоставени от "духовните-уж" лидери на Родината ни и... също както мангали и какви ли не.... се пишат "чисти турси"... и си имат даже новини на уж-"майчин" Турски език (непреведени дори на офисиалния български език......НАСИОНАЛНИ МЕДИИ!!!)


ГРОЗНО ЕНИЧЕРСКО РОБСТВО Е НАЛЕГНАЛО МИЛАТА НИ РОДИНА !!!

Къде ли са духовете на Ботев и Левски... на Паисий.... да ни...СЪБУДЯТ!!!



Канасювиги Омуртаг
30 Aug, 2008 | 11:16

Лошо Тодоров, лошо. Не са хубави тия приказки, дето ги приказваш. Ще вземеш да влезеш в очите на МОССАД, а те както знаеш не си поплюват.
ПП. Абе, БГ-фактора, можете ли да ми обясните, защо аджеба, използвате една и съща снимка за различни автори на коментари? Това някакъв специален ефект ли е, или е просто мърлящина?


pesho
30 Aug, 2008 | 11:15

Мутреф, ти иронията май хич не я схващаш.

Мутрев
30 Aug, 2008 | 11:13

Иначе.... браво дето макар и "между редовете и късичко" казваш:

....."Но и с просто око се вижда, че всъщност нас ни управлява Доган Ефенди"...........

Да! И по интелектуално-народолюбиво би било да правите анализи за ЕНИЧЕРСКИЯ ПРОИЗХОД И СЪЩНОСТ НА КУКУВИЧЕТО ЯЙСЕ ...ТатарДоган-ефенди !!!

Както и малко ГЕО-СТРАТЕГИЧЕСКО ВИЖДАНЕ на ставащото ...по света, но и у нас.............................

Мутрев
30 Aug, 2008 | 11:08

Първо, Историята ни е мноого по-дълга от 1300 години аспарухова България !!!

И докато не се продаваха като ЕНИЧЕРИ.... Водителите на държавата ни ни осигуряваха завидно настояще!

По отношение на Обама.... та той е просто (може би) в стратегията на клана Кенеди.... когото го застреляха МакКейновси !!!

Каквото и да е.... май само безмозъчен (или платен) ЕНИЧЕРИН е в състояние да е толкова елементарен уж-расистин..... и да дрънка простотии тук в момент когато по-важно за Родината и сънароднисите ни е.... да се реорганизира Насионалната ни стратегия в смисъл ....АНТИЕНИЧЕРСТВО!

Щото ако е имало Турски султани - еничери в Турсия, или пък ЕНИЧЕРИ -ужБългари.....


все е било в антибългарски интереси !!!

......."Много се е омешал този свят. Въпросът е как в тази мешавица да се опазим като чиста еднонационална държава."- КАЗВА НИ АФТОРЧЕТО !!!

А ти, "демократино"..... не си ли чувал че "ЕДНОНАСИОНАЛНА ДЪРЖАВА" - не значи едноплеменна, ами ЕДИННО-ДЪРЖАВНА!!!

Лечно аз предпочитам да съм сънародник и на сигани, и на мюсюлмани, заедно със САМОУВАЖАВАЩИТЕ себе си и сънароднисите си БЪЛГАРИ!!! (щото да е човек горд с насионалните си постижения и достойнства - не значи ДА ПОДСЕНЯВА "другите под-раси"

Такива като тебе са ....КУКУВИЧИ ЯЙСА снесени в гнездото на Родината ни ... за да "освиняват" нормалните Българи и български граждани.....

т.е. ... ти също си ....кандидат-ЕНИЧЕРИН и продожен псевдо-българин !!!
(иначе щеше да ни разкажеш как живеят, как налагат интересите си...западните фермери и млекопроизводители... как оселяват там.... обикновените хора !!!)
Но.... нали някой беше написал там...."Пази Боже сляпо да прогледа"....- та и ти си мислиш че като знаеш да пишеш.... никой друг не знае НИ ДА ПИШЕ, НИ ДА МИСЛИ ???




  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.