Факти, Анализи, Коментари
   2 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Отнеха короната на „Мис България 2012“ Ина Манчева
3 Май 2012
Победителка в конкурса е Габриела Василева и тя ще представи страната ни на конкурса „Мис Свят 2012” в Китай

В следствие на хакерска измама и невалиден вот на публиката - втората стана първа. След проверка на онлайн вота в конкурса „Мис България 2012”, се оказа че над 70 процента от гласовете за Ина Манчева са постъпили от IP адреси от Пакистан, Индонезия и други азиатски страни. Именно гласовете на публиката, обаче, я изпратиха на челното място. Проверката осъществена от IT специалист екперт сочи, че за никоя друга от кандидатките не е генериран такъв вот.

Продуцентската компания „Ноу Фрейм медия” разполага с всички IP адреси, от които е гласувано нечестно и ще сезират още днес специализираните органи за установяване на извършителя на хакерската атака. Това наложи и промяната в класирането на кадидатките за титлата. Председателят на журито Стойчо Керев обяви за недействителен гласа на публиката и отне 3 точки от финалния резултат на Ина Манчева. Така тя остана на II –ро място с 12 точки. Победителка в конкурса е Габриела Василева с 13 точки. Тя ще представи и страната ни на конкурса „Мис Свят 2012” в Китай.

Кратка визитка на Габриела Василева:
Габриела Василева е на 20 години от Бяла Слатина, но в момента живее в София. Има приятел и за втора поредна година учи в УНСС – „Икономика и бизнес“. 12 години е учила английски в гимназията, но сега трябва да го осъвършенства за световния конкурс. Висока е 1 м и 80 см. През свободното си време ходи на фитнес, спортно катерене, танци и обожава моторите. Победителка е в миналогодишния конкурс „Мис УНСС“.  Би дала всичко за майка си. Обича животните.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

валко
05 May, 2012 | 10:47

На таз направо й се е стричила дъвката като е разбрала


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.