Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Днес е 11.11.11
11 Ноември 2011
Мнозина вярват, че съвпадението на цифрите има щастливо предзнаменование и ще влияе положително върху живота им

На днешния петък – 11.11.2011 г., мнозина вярват, че съвпадението на цифрите има щастливо предзнаменование и ще влияе положително върху живота им.

На много места са планирани повече сватби от обикновено за делничен ден. В Плевен девет двойки ще сключат граждански брак. В Добрич те са три, а седем са двойките, които ще бъдат младоженци във Видин.

Габровци пък за 11-ти пореден път ще открият новия карнавален сезон и така ще се присъединят към традицията на карнавалните градове в Европа.

По традиция габровци ще развържат стрелките на карнавалния часовник и ще започне да тече времето за подготовка на следващия весел празник през месец май догодина. И този път старта на петото годишно време – карнавалното, ще бъде даден в Дома на хумора, но с истинска сватба. Преоблечени като принц и неговата принцеса младоженците ще се свържат не на шега в брачен съюз и ще си пожелаят числото 11 в техния живот да продължават да им носи късмет и щастие. Така габровският карнавал ще впише в историята си царствена сватба. Още настроение ще добавят и две фотоизложби – едната ще представи запечатани мигове от пъстрата фиеста в македонския град Струмица, а другата - ще припомни моменти от последния габровски весел празник.

Египет ще затвори Хеопсовата пирамида, за да предотврати ритуали на група, известна, че планира да отбележи датата 11/11/11 именно там, съобщи официален представител. Решението беше взето "след голям натиск" от страна на египетските интернет потребители, които съобщиха, че ще бъдат извършени странни ритуали "между стените на пирамидата на 11 ноември, 2011 г.", заяви Атеф Абу Захаб, ръководител на отдела по фараонска археология. Върховният съвет по антиките потвърди затварянето в петък на туристическия обект в комюнике, в което се споменава само, че пирамидата се нуждае от възстановяване след оживения период на мюсюлманските празници.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.