Факти, Анализи, Коментари
   30 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Елтън Джон поиска да осинови заразено с ХИВ малко украинче
14 Септември 2009
Основателят на един от най-големите фондове за борба със СПИН откри детето в специализиран дом
Елтън Джон пожела да отгледа като свое малкото момченце
Елтън Джон пожела да отгледа като свое малкото момченце

Световноизвестният музикант с децата от дома в Макеевка

Британският певец Елтън Джон, който посети в събота специализиран дом за деца с диагноза ХИВ/СПИН заяви, че иска да осинови малкото момченце Лев, съобщи ВВС.

Основателят на един от най-големите световни фондове за борба със СПИН и популярен певец посети в събота заедно с основателката на украинския фонд "Антиспин" Елена Франчук детския дом в градчето Макеевка. В детския дом бе презентацията на първите резултати от работата по съвместния проект на двата фонда "Деца плюс", чиято цел е да подобри живота на децата, родени от ХИВ- позитивни майки.

Световно известният музикант, който официално е регистриран в еднополов брак с партньора си Дейвид Ферниш, заяви на пресконференция след посещението на детския дом, че двойката им винаги е мечтала да си осинови дете. Само че начинът на живот на артиста, постоянните гастроли и вече сериозната му възраст- той е на 62 години- са карали Елтън Джон да мисли, че това " би било несправедливо спрямо детето".

Докато разговаряше със журналистите, Ферниш държеше на коленете си малкия Лев от детския дом, който е само на година и 2 месеца.

" Когато обаче днес видях Лев, разбрах, че искам да го осиновя. Не знам как го направи, но той просто открадна сърцето ми. Както и сърцето на Дейвид. Би било прекрасно, ако Лев има свой дом. Днес промених мнението си относно осиновяването", каза Елтън Джон.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.