Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Какво ни чака в годината на Жълтия Бик?
27 Декември 2008
Според астролозите, годината на Бика ще е благоприятна за укрепване на семейството

Вярност, лоялност и реализъм- това са основните качества на настъпващата на 26 януари Година на Бика според китайския календар. Астролозите твърдят, че тя ще е благоприятна за укпрепване на семейството, а в политиката и бизнеса най- голямо значение ще има чувството за реализъм. За да постигнете нещо тази година, дръжте се за традиционните ценности, но и развивайте творческите си способности - това ще е най- важното.

" В тази година най- често ще се проявяват качества като вярност, сериозност, отговорност за семейството, любимите и децата. Чувството за надеждност ще направи семейството и партньорските отношения по- здрави", се казва в прогнозата на Александър Зараев, ръководител на Руската астрологична школа.

Според неговата прогноза, в годината на Бика много жени ще бъдат склонни към по- щателен избор на партньор, с който да имат стабилни и дългосрочни отношения или да създадат семейство. Годината е благоприятна за укрепване на отношенията с децата и " много мъже ще намерят време за тяхното възпитание, контрол на обучението, ще се гордеят с успехите на наследниците си." Като цяло времето е подходящо за промяна на отношенията с роднини, приятели и колеги, за уреждане на семейни конфликти, въвеждане на ред в бита, за ремонт в дома, преместване или смяна на работата.

В политиката и бизнеса ще бъдат добре дошли проверени и реалистични решения, съхранение на традиционни ценности и съблюдаване на националните интереси. Годината на Бика в професионално отношение дава възможност човек да се прояви на ново поприще, както и да доведе усилията си до краен резултат.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Е.Станев
08 Jan, 2009 | 14:33

Интересна статия ........... като изключим дразнещото вЕрност вместо правилното вЯрност. Къде отиде българския език?!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.