Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Руски топ-модел се самоуби в Ню Йорк
30 Юни 2008
Руслана Коршунова е скочила от деветия етаж, причините са необясними
Руслана Коршунова
Руслана Коршунова

Оттук през скъсана строителна мрежа е полетяла Руслана

Полицаи правят оглед на местопроизшествието

Руслана е била на върха на кариерата си

В събота, 28 юни, руският супермодел Руслана Коршунова падна от балкона на жилището си в Манхатън. След полета от деветия етаж тя загина и предварителната версия на следствието сочи самоубийство.

Новината за гибелта на Руслана порази всички запознати със света на модата. Руслана Коршунова беше един от най- успешните и търсени модели. След три дни красавицата, родена в Казахстан, трябваше да навърши 21 години. Причините за самоубийството остават неясни: тя не е имала депресия, не е употребявала наркотици, кариерата и се развиваше устремно нагоре. Съвсем скоро Руслана се е върнала от Париж в Ню Йорк и, по думите на приятелите и, е била " на световния връх".

Родена на 2 юли 1987 година в Алма Ата, Руслана попада в модния бизнес още като ученичка. Много скоро експертите обръщат внимание на уникалния и чар. Руслана се отличава сред останалите красавици. Тя е със сиво- зелени очи и светлоруса коса. Идеалните и пропорции са отбелязани от издателство Деби Джоунс още преди пет години, тогава определят 16 годишната Руслана за " модел №1".

След това признание Руслана не е имала проблем с търсенето на ангажименти- канят я на работа в Ню Йорк, Париж, Лондон, Милано и Москва. Тя е работила с такива известни дизайнери като Вера Вонг и Кристиан Диор, Джил Стюарт и Бетси Джонсън.

След оглеждане на обстановката в жилището на Коршунова, което се намира на деветия етаж на блок на Уотър Стрийт в Манхатън, следователите не откриват никакви признаци на борба. Строителната мрежа, опъната пред малката тераса, от коята пада Руслана, била " преднамерено скъсана", предполагат експертите. Според тях, видът скъсване не е резултат от случайно движение. Нищо не показва и че момичето може да е било хвърлено от терасата.

Въпреки че външно Руслана винаги е изглеждала щастлива и усмихната, тя е писала много за своите вътрешни преживявания на сайта си в социалната мрежа  "Одноклассники.ру".

"Ние, жените, по същността си сме ангели. Просто когато чупят крилата ни, се налага да летим на метла", - признава загиналата топ-модел. Любовта е централна тема на нейните размисли: " Не бива да се бъркат любовта и страстта- пише тя на 30 май. Любовта е слънце, а страстта- само светкавица. Светкавицата ослепява, слънцето дарява живот. Любовта не се взема от един, за да се даде на друг. Любовта е есенцията на живота. Но ти никога не можеш да дадеш своя живот на друг".

Познати и приятели на загиналата отказват да повярват във версията за самоубийство. Те предполагат, че момичето може съзнателно да е скъсало мрежата, която пречи на гледката към Манхатън, но е паднала случайно- перилата на балкона са били ниски за високата Руслана.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.