Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Откриха тялото на тв водещ от BBC Марк Спейт, в неизвестност от седмица
14 Април 2008
Шоуменът бе в неизвестност от 8 април, самоубил се е след смъртта на годеницата си
В неделя в 10 ч в Лондон бе открито тялото на тв водещ Марк Спайт
В неделя в 10 ч в Лондон бе открито тялото на тв водещ Марк Спайт

Наташа Колинз

Марк Спейт преди трагедията

Водещият на детско шоу по BBC Марк Спейт бе открит обесен под покрива на гара Падингтън в Лондон, след като една седмица бе в неизвестност. Тялото на шоумена е открито в 10 ч местно време в неделя. Полицията е иззела записите от камерите за наблюдение.

Възстановено по записи от охранителни камери е движението на шоумена сутринта на 7 април, откогато той е в неизвестност. Изяснено е, че той влиза в метрото на  Queen's Park на северозапад в Лондон и 22 минути по- късно се прехвърля на друга линия, която минава през Падингтън. След това никой не го е виждал.

През януари телевизионният водещ преживя загубата на годеницата си Наташа Колинз, също водеща в BBC. На 3 януари тя бе открита мъртва след свръхдоза кокаин, сънотворни, водка и вино във ваната си със следи и от изгаряне, получени от горещата вода. Марк Спейт, който е бил в същия апартамент по време на смъртта и, бе арестуван по подозрение за убийство, но на 19 март съдът сне от него всички обвинения и призна смъртта на годеницата му за нещастен случай. След този инцидент Марк Спейт никога не се е възстановил напълно, разказват близките му, той е бил изключително ранен и депресиран. BBC спря в този период повторенията на шоуто му SMart and SMarteenies , а на 28 февруари Спейт обяви, че напуска програмата, защото не е в състояние да я води след трагичната загуба на годеницата си. Дни преди окончателната развръзка съдът обяви официално причината за смъртта и като " нещастен случай".

Марк Спейт бе обявен за издирване на 8 април от своите близки, неговата майка и майката на Наташа Колинз заедно отправиха публичен апел към него с молба да се обади. По- късно същото направи и баща му.

След като тялото бе открито в глух сектор на гара Падингтън, полицията официално заяви, че смъртта не е причинена от жп инцидент. В. Сън пише днес, че той е открит обесен под покрива.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.