Факти, Анализи, Коментари
   2 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Българско семейство поробено в италиански цирк на ужасите
26 Март 2008
Италианските карабинери арестуваха баща, син и зет за жестоки издевателства с наши сънародници
В този аквариум с пирани са заставяли да се гмурка 19 годишно българско момиче
В този аквариум с пирани са заставяли да се гмурка 19 годишно българско момиче

Собственици на цирк в Италия са поробили българско семейство, съобщава в. Stampa. Италианските карабинери в град Еболи тия дни са арестували трима души, собственици на " цирка на ужасите" под името Marino. задържани са 57 годишният Енрико Рафаеле, 33 годишният му син Уилям и 25 годишният му зет Гаетано.

Те са обвинени в това, че от началото на 2008 година фактически са поробили семейство имигранти от България- родителите и двете им дъщери на възраст 19 и 16 години.

В полицията се получил сигнал, че по- голямото момиче било заставено да се гмурка в прозрачна вана с пирани. Ако се опитвала да изплува, са я държали под водата насила. А непълнолетната и сестра била поставен в съд, в който хвърляли змии, паяци и насекоми.

Семейството било заставяно да работи по 15- 20 часа на ден и за това е получавало едва 100 евро на седмица, макар договорът им да бил за 480 евро. Те са живели в контейнер в ужасни хигиенни условия.

Следователите твърдят, че по аналогичен начин италианската фамилия се е държала по- рано и с други имигранти от Източна Европа, но те са успявали да избягат от мъчителите си. В хода на операцията полицията е иззела документи, мобилни телефони и компютър, които ще помогнат на разследването. Пострадалото българско семейство е преведено в център за бежанци.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Roslava
26 Mar, 2008 | 18:41

Az sım potresena!Az sı6to rabotya zad granitca i se udivlyavam na nyakoi hora kak lekomisleno riskuvat sebe si i semeistvoto si


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.