Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Жена опита хладнокръвно да отрови малко дете за отмъщение
6 Декември 2007
Сипала сода каустик в плодово сокче и го оставила в шкафчето му в детската градина
100 мл сода каустик сипала отровителката в детското сокче
100 мл сода каустик сипала отровителката в детското сокче

35 годишна жена от с. Млада Гвардия, община Провадия, опита хладнокръвно да отрови петгодишно дете, за да отмъсти на майка му. Тя сипала сода каустик в плодово сокче и го оставила заедно с други лакомства в шкафчето на момиченцето в детската градина.  У дома детето отпило от сокчето, задавило се, изплюло част от течността и му прилошало. Майката веднага повикала линейка и намесата на медиците спасила живота на детето. В момента то е в добро състояние.

Няколко седмици по-рано отровителката, която  е и съседка на пострадалите,  откраднала чантата на майката на детето. Видяла патрулка в селото, уплашила се и я върнала. Въпреки това потърпевшата подала жалба в полицията, в която заявила, че и липсват 60 лв от чантата. Крадлата е правила това и по-рано, в момента изтърпява условна присъда за кражба на дамска чанта от друга съседска къща.

За да си отмъсти този път обаче, решила да отрови детето и за малко не успяла. Изследването на течността показало наличие на 100 мл сода каустик.

След подаването на сигнала за отровеното дете, на място веднага са се отзовали служители на РПУ- Провадия, зам.-окръжен прокурор, началникът на ПУ- Ветрино, дознател, експерт и полицейски инспектор. Пред прокурора Д.Д. заявила, че е знаела какви могат да бъдат последствията за детето и ги е целяла, за да отмъсти на майката. Тя опитала да унищожи и улики за извършеното от нея престъпление.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.