Факти, Анализи, Коментари
   13 Юни 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Среднощна драма в Пловдив
17 Май 2024
Бивш полицай, осъден за двойно убийство, се барикадира в дома си и отказа да бъде отведен в затвора
Приключи драмата с барикадиралия се в дома си бивш полицай Венцеслав Караджов, който снощи се заключи в дома си в Пловдив, предава БНР. По информация от пловдивската полиция,  малко преди 6 ч. тази сутрин Караджов е склонил да се предаде без съпротива и така инцидентът е завършил без пострадали. Той не е бил въоръжен, в дома му не са открити и взривни вещества, каквито подозрения имаше в началото на кризата. Напрежението, ангажирало целия капацитет на силите на реда, продължи 12 часа. 

Дотук се стигна, след като Върховният касационен съд постанови с окончателно решение най-тежката присъда - доживотен затвор - за това, че на 15 май 2016 година е застрелял родителите си. След тази новина Караджов се е барикадирал с думите, че  "няма да лежи невинен в затвора и е решен на всичко". Това е станало вчера към 17.30 ч., когато екип на Съдебна охрана е пристигнал, за да задържи Караджов за изпълнение на присъдата. Тогава той е скъсал гривната, с която бе под домашен арест и заплашил полицаите, след което се барикадирал в дома си. 

Полиция жандармерия и специални полицейски части бяха обградили къщата и района през цялата нощ. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.