Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Украински учен обяви, че е разгадал пророчествата на Нострадамус
14 Септември 2005

Трета световна война, в която ще загине най-малко 30% от населението на Земята, очаква човечеството през ХХІІ в


Според привържениците на Нострадамус, гадателят точно е предсказал Френската революция, атомната бомба, възхода на Хитлер и дори терористичната атака срещу Световния търговски център.
     Украинският учен, кандидат на техническите науки, Олександър Лазарьов твърди, че е успял да разшифрова всички предсказания на знаменития френски гадател Мишел Дьо Ностредам (1503-1566), известен като Нострадамус. Това той обяви на пресконференция, по повод излизането на книгата, събрала научната му работа “Нострадамус - апостол Михаил”.

     “Постигнатото от мен не е окончателното тълкувание, но не заради невярно разшифроване на символните предсказания. Просто не всички катрени (четиристишия) на Нострадамус носят завършен характер”, посочва Лазарьов. Ученият подчертава, че Нострадамус по-често е описвал не конкретни събития, а технологията, която ще доведе до случването им, съобщава украинският информационен сайт ForUm.

     По думите на Лазарьов, в 1102 катрени на гадателя и 3-те му запазени произведения в проза под формата на писма, е описана бъдещата история на човечеството до XXIII век. Според тълкуването на украинския учен, важен момент в предсказанията на Нострадамус е вероятността през XXII век да се разрази унищожителна Трета световна война, в която ще загине най-малко 30% от населението на Земята.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Pierre
05 Jun, 2006 | 22:23

Вижте сега ние не сме застараховани от ткива бетствиа като тези предсказани от Нострадамус . Не сме сигурни дали тои може наистина да предсказва такаче има ниакаква опасност тои да е бил прав и представете си какво би означавало това. Нострадамус е предсказал и зрвиаването на атомната централа в Черноби и е станалио .Според мене има възможност в неговите предсказаниа да има ниакаква истина както в предсказаниата на баба Ванга .

-a-
24 Sep, 2005 | 20:49

Това, че вие не вярвате не означава, че това не е възможно и не се случва и днес. И на тримата ви препоръчвам да се задълбочите повечко в духовното и дори да пробвате поне някой от нещата написани в умните книжки :).
-a-

shara
22 Sep, 2005 | 13:40

Az sa6to ne viarvam na podobni ne6ta , no spored men ima realna opasnost ot 3 svetovna voina i ako takava naistina ima tia 6te e yadrena. Az sega sam Germany i naskoro po vestnicite pisaha , 4e Bush vaznameriava da izpolzva yadreno orajie sre6tu Irak. Ne znam do kolko tova e viarno, no "tam kadeto niama ogan niama i dim" kazvat starite hora.

pepo
17 Sep, 2005 | 13:36

ako vqrvate na takiva raboti znachi vi trqbva psihqtyr ili ste za bulevard ruski v pldovdiv !!!

Ivan
16 Sep, 2005 | 00:33

Аз лично мисля че това са пълни простотии няма да има никаква Трета Световна война през XXII век.Това не е доказано по никакъв начин и няма да може да бъде доказано.Никой човек според мен НЕМОЖЕ да предсказва какво ще се случи за в бъдеще.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.