Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Майкъл Джексън на 50: Как би изглеждал без пластични операции и избелване?
30 Август 2008
За разлика от Мадона, Джексън старее активно, само лицето му- маска не се мени
Майкъл Джексън плод на операции и избелване и М.Д. както би изглеждал  естествен на тия години
Майкъл Джексън плод на операции и избелване и М.Д. както би изглеждал естествен на тия години

В сравнение с връстницата си Мадона, която и до днес е в отлична форма и започна поредното световно турне, легендарният крал на поп музиката Майкъл Джексън изглежда твърде плачевно. Множеството пластични операции, гладни диети и скандали, свързани с неговите и чужди деца сериозно са подкопали здравето на певеца. Макар и лицето на Майкъл Джексън, което прилича на своеобразна маска, и да не се променя толкова години, в тялото му вече личи болен, стремително стареещ човек.

В навечерието на 50 годишния юбилей на певеца- легенда експерти опитаха да предположат как би изглеждал той днес, ако не беше се подлагал на толкова много пластични операции. За целта са използвали стари снимки на Джексън, а това, което са постигнали, е доста по- утешително от реалността.

В последно време певецът, който на 29 август навърши 50, продължава да се крие от " простосмъртните". От време на време обаче се показва пред публика. Понякога в компанията на трите си деца - 11 годишния Принц Майкъл, 10 годишната Парис Катрин и 5 годишния Принц Майкъл ІІ. А понякога сам, в инвалидна количка.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.