Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Няма да махат класа от заплатите
20 Юли 2017
Това стана ясно след извънредна среща на синдикатите с премиера Бойко Борисов и вицепремиера Валери Симеонов
Добавката за професионален опит и стаж се запазва, а темата за нейното отпадане не е в дневния ред на правителството, стана ясно след извънредна среща на синдикатите с премиера Бойко Борисов и вицепремиера Валери Симеонов.

Темите за трудовото законодателство ще се обсъждат в Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС).

Президентът на КНСБ Пламен Димитров разбрал от срещата при премиера, че добавката за прослужено време не е темата на България в момента. Темата на България са доходите,кадрите, които липсват, увеличението на пенсиите, реформите в образованието, в здравеопазването, заяви Димитров.

Президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов изтъкна, че на срещата при премиера са разговаряли за много важни теми. Влязъл като черен песимист, но излязъл оптимист. Ще се изготви план за работа на НСТС, допълни Манолов.

Представителите на синдикатите посочиха, че от 2007 няма клас "прослужено време". Заменен е с добавка за стаж. Гореща есен обещават синдикатите, ако кабинетът не даде ясен знак как ще се реши проблемът с доходите на хората.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.