Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бойко Борисов подава оставка ако ГЕРБ загуби първия тур на президентските избори
3 Октомври 2016
Борисов коментира и кандидат президентската двойка ген. Радев и Илияна Йотова: Нашият противник е Илияна Йотова, защото тя си е БСП, това е сериозният човек в партията
Премиерът Бойко Борисов потвърди, че ще подаде оставка още същата вечер, ако кандидатът на ГЕРБ загуби първия тур на президентските избори на 6 ноември.

Междувременно пред БНТ кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева изтъкна, че амбицията й е да получи подкрепа дори от хора, които са гласували против ГЕРБ. Според нея в сложните времена на бежанска вълна, заплахи от тероризъм, Брекзит и тежки кризи в региона е необходимо единно решение на проблемите, в интерес на гражданите.
 
В коментар дали Цецка Цачева ще е продължение на политиката на президента Росен Плевнелиев, Борисов посочи: Росен Плевнелиев от всички западни страни е получил отлична оценка.От мен вие лоша дума за него не сте чули да кажа, освен, че се е справил прекрасно. Ние сме членове на ЕС и НАТО, така че тези оценки ни интересуват много. Грешката му е, че, правейки се на ястреб, до голяма степен влоши отношенията ни с Русия. Сега мисля, че с добронамереността, която имаме и аз, и президентът Путин, и Медведев успяхме да урегулираме нещата, така че новият президент ще влезе в една спокойна  обстановка с всички важни играчи.

Борисов коментира и кандидат президентската двойка ген. Румен Радев и Илияна Йотова: Нашият противник е Илияна Йотова, защото тя си е БСП, това е сериозният човек в партията. Радев - отидоха, взеха един човек, който Първанов го е направил генерал, на мен ми козируваше - това бил техният кандидат. Да издигнеш непартиен член, не от твоята партия, е така да го вземеш от първия гарнизон, който срещнеш, и само защото е честен и почтен, то това означава, че в БСП няма честен и почтен.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.