Факти, Анализи, Коментари
   7 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Километрични опашки по граничните пунктове
3 Септември 2016
Очаква за вчера и днес 200 хиляди автомобила да напуснат столицата и общо над 500 хиляди в страната да поемат на път
От МВР препоръчват на пътуващите за Гърция да използват алтернативните маршрути през граничните пунктове „Ивайловград“, „Илинден“, „Капитан Петко войвода“ и „Златоград“.

Около 10-километрова опашка от чакащи автомобили се е образувала на „Кулата“, където са съсредоточени и допълнителни екипи на „Гранична полиция“, съобщиха още от МВР. Движението по главен път Е-79 е изключително натоварено и става бавно. Шофьорите трябва да карат изключително внимателно, най-вече в района на Кресненското дефиле. Колоната от автомобили на автомагистрала „Струма“ в посока граничния пункт „Кулата“ започва след град Сандански. Очаква се движението да се нормализира в следобедните часове.

Натоварено е движението и на изход на пункта „Маказа“, където колоната е около 4 км. 

Вчера от полицията увериха, че са взели мерки за облекчаване на трафика в началото на почивните дни. Предварително беше обявено, че се очаква за вчера и днес 200 хиляди автомобила да напуснат столицата и общо над 500 хиляди в страната да поемат на път.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.