Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Наско Сираков получи 86,6% от акциите на Левски
2 Юни 2020
Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба
Най-резултатният футболист в историята на ПФК Левски Наско Сираков е новият мажоритарен собственик на клуба. Това стана ясно от изявление на Сираков на клубния сайт:

"Скъпи левскари,
От тази сутрин, 2 юни – Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на „ПФК Левски“ АД. Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба. Тъй като се нуждая от време за да се запозная детайлно със ситуацията в „Левски“, моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни когато ще се състои първата ми пресконференция. В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача – с Лудогорец в Първа лига и с Локомотив (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България.

Дела трябват! Само Левски!

Ваш, Наско Сираков".

Сагата с акциите на клуба продължи почти един месец. На 30 май Васил Божков обяви, че прехвърля акциите на "сините" на четвъртия в света от САЩ 94.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.