Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Роналдо с гол номер 5000 за Ювентус
16 Декември 2018
Това бе и единственият гол в срещата, а "Юве" е единственият италиански отбор с толкова много попадения в Серия "А"
Кристиано Роналдо акостира в "Ювентус" през лятото на 2018 г. и вече е част от историята на тима! Португалският футболист вкара попадение номер 5000 за "Старата госпожа" в елитното италианско първенство при победата с 1:0 в дербито на града срещу "Торино".

Това бе и единственият гол в срещата, а "Юве" е единственият италиански отбор с толкова много попадения в Серия "А".

Гостите и Кристиано Роналдо от самото начало се впуснаха в атаки и именно португалецът създаде първото голово положение в мача, но ударът му от воле не намери целта. "Биковете" отговориха с положение на сметката на Белоти, но Перин се намеси стабилно.

Отново Белоти шутира, но пак без успех и през второто полувреме. Домакините имаха претенции за дузпа в средата на частта, но съдията не отсъди нарушение.

За сметка на това той посочи бялата точка в полза на "Юве" в 70-ата минута, след като Марио Манджукич бе спънат от вратаря Икасо. Роналдо бе безпогрешен и вкара историческото попадение за 1:0.
След него топката във вратата на "Торино" прати и Манджукич, но голът бе отменен заради засада.

Трите точки в актива на "Юве" затвърдиха мястото на тима начело в класирането на италианския елит. Тимът има 11 точки преднина пред втория "Наполи". "Торино" е 6-ти в подреждането.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.