Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Федерер стартира с победа в Лондон
12 Ноември 2017
Григор Димитров започва участието си на турнира утре не преди 16:00 часа българско време с мач срещу австриеца Доминик Тийм
Световният номер 2 Роджър Федерер победи американеца Джак Сок с 6-4, 7-6(4) в откриващия мач от Финалите на световния тур в Лондон. В зала „О2“ шесткратният шампион бе почти безгрешен на собствен сервис, като загуби само 4 от 40 разиграни топки на първи сервис и не даде нито една възможност за пробив на съперника си. От своя страна Федерер реализира един пробив в първата част, за да я вземе с 6-4, а във втория сет демонстрира класа в тайбрека и затвори мача след точно час и 30 минути игра. 

За Маестрото това бе 50-та победа от началото на сезона, с която той започна успешно преследването си на 7-ма титла от престижния заключителен турнир. По-късно тази вечер в другия мач от група „Борис Бекер“ един срещу друг ще се изправят Александър Зверев и Марин Чилич.

Българският тенисист Григор Димитров започва участието си на турнира утре не преди 16:00 часа българско време с мач срещу австриеца Доминик Тийм. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.