Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ботев и Левски с победи в Лига Европа
30 Юни 2017
Дунав с минимална загуба като гост
Сравнително добър беше стартът на българските отбори в първия квалификационен кръг на Лига Европа. „Левски" и „Ботев" записаха категорични победи, а „Дунав" минимална загуба.

Първи участието си в надпреварата започна „Дунав" с гостуването си на водения от Димитър Димитров - Херо казахстански Иртиш. Русенският тим загуби с минималното 0:1. Голът падна още в 5-ата минута и бе дело на Бугаев.

„Ботев" постигна победа с 3:1 при гостуването си на албанския „Партизани" в Тирана. Домакините поведоха още в 4-тата мин. с гол на Сукай. Пловдивчани обаче направиха обрат с попадения на Косоко (27, 88) и Неделев (62).

Единствено „Левски" бе домакин. „Сините" спечелиха с 3:1 срещу черногорския Сутиеска. Още до почивката българският тим водеше с 3:0. Мапуку вкара още в 1-вата минута, а след това бе точен и в 21-вата. Прохазка се разписа в края на полувремето. Гостите върнаха едно попадение чрез Маркович (79), а освен това завършиха и с човек по-малко след червен картон на Радишич минута преди края.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.