Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Реал и Атлетико на полуфинал в Шампионска лига
19 Април 2017
Реал трябваше да се доказва чрез продължения, а Лестър се бори мъжки, но на полуфинал е Атлетико
Реал Мадрид се класира за полуфиналите на Шампионската лига, след като на стадион "Сантяго Бернабеу елиминира Байерн Мюнхен в мач с продължения. Редовното време завърши при резултат 2:1 за германците, с колкото Реал победи като гост преди седмица в Мюнхен. 6 минути преди да изтекат редовните 90, главният съдия показа пресилен втори жълт и съответно червен картон на Видал. В 105-ата минута Роналдо изравни от очевидна засада. Това пречупи тима на Карло Анчелоти, който до края на мача получи още два гола. Роналдо постигна хеттрик и стигна до 100 гола в Шампионска лига.

Английският шампион Лестър отпадна на 1/4-финалната фаза на Шампионската лига, след като на реванша срещу Атлетико Мадрид завърши 1:1 на "Кинг Пауър Стейдиъм", а първата среща в Мадрид бе 1:0 в полза на "дюшекчиите". Така приказката на "лисиците" в най-авторитетния клубен турнир приключи, но всички фенове на отбора трябва да бъдат доволни от начина, по който тимът напуска надпреварата.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.