Факти, Анализи, Коментари
   28 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Скандал на търга за активите на ЦСКА
30 Март 2017
На стадион "Българска Армия" имаше сериозни ексцесии, след като феновете на клуба не допуснаха изпълнителния директор на ЦСКА 1948 Никола Газдов да подаде документи
Тръжната процедура за активите на ПФК ЦСКА бе отложена, обявиха от официалния сайт на ЦСКА-София. По-рано днес на стадион "Българска Армия", където трябваше да се проведе търгът, имаше сериозни ексцесии, след като феновете на клуба на Гриша Ганчев не допуснаха изпълнителния директор на ЦСКА 1948 Никола Газдов да подаде документи. 

По обяд на стадион "Българска Армия" напрежението ескалира, след като привържениците на ЦСКА-София посрещнаха с агресия и обиди шефа на ЦСКА 1948, като се наложи сериозен брой полицаи да охраняват Газдов, но въпреки това той не успя да стигне до административната част на съоръжението и да подаде документи за провеждащия се днес търг за разпродаване на активите на оригиналното дружество. В крайна сметка страстите се успокоиха, а Газдов си тръгна от стадиона, без да подаде документи, като това означава, че днешният търг се проваля и синдикът Дора Милева ще насрочи нов в следващите дни, които ще се проведе на друго място и няма да бъде оповестен публично.

Преди това, малко след 12.00 часа, един от участниците в търга – президентът на ЦСКА-София Гриша Ганчев, пристигна на стадиона, като бе посрещнат с бурни аплодисменти. Впоследствие на "Армията" пристигна и синдик Дора Милева. От ЦСКА-София изразиха несъгласие с решението на синдик Милева търгът да бъде отложен. "Това се случи, въпреки че имаше надлежно подадени документи за участие. Акционерът на ПФК ЦСКА София ЕАД Гриша Ганчев заяви, че според него процедурата е трябвало да бъде завършена и не е имало причини за отлагането на търга", казват от клуба на Гриша Ганчев. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.