Факти, Анализи, Коментари
   28 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Нефтохимик отнесе Славия насред София
5 Март 2017
Гостите от Бургас спечелиха за първи път след 6 поредни загуби от Славия
Отборът на „Нефтохимик“ победи изненадващо с 3:0 като гост „Славия“ в мач от 23-ия кръг на Първа футболна лига, като и трите попадения бяха дело на бивши играчи на „белите“, съобщава БНР. Попаденията реализираха Иван Вълчанов (17 мин), Николай Дюлгеров (57) и Галин Иванов (85). Така гостите от Бургас спечелиха за първи път след 6 поредни загуби от „Славия“. Последната победа за „Нефтохимик“ над столичани бе през 2002 г. - 2:1. Това са и първи три точки като гост за играчите на треньора Христо Янев в Първа лига през този сезон.

Поздравявам момчетата, показаха характер и всичко, което направиха днес, беше супер – коментира Христо Янев, треньорът на „Нефтохимик“. - Съдиите се справиха перфектно с мача. Бъдещето ще покаже колко силен ще стане „Нефтохимик“. Всичко, което правим в тренировъчния процес, момчетата го претворяват на терена и резултатите са налице. Не трябва да хвърчим в небесата, а да продължим да работим по същия начин.

Владимир Иванов, треньорът на „Славия“, заяви: На никой не му е приятно да говори при такъв резултат. Футболистите положиха доста усилия, опитаха да променят нещата. Вината си е в нас, ще се опитаме да анализираме всичко това. Ще опитаме да се върнем към победите. Съдиите никога не съм ги коментирал. Имаше доста спорни ситуации. Емил Мартинов е доста ключова фигура в нашия състав. Борбен е и отнема доста топки в центъра на терена. Присъствието му е необходимо, винаги е полезен. Трябва да намерим начин да подобрим играта си и да започнем отново да побеждаваме. Надявам се да заприличаме на същия отбор, който бяхме.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.