Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Барселона "излъга" Атлетик Билбао
12 Януари 2017
Каталунците заличиха пасива си от 1:2 от първия мач след попадения на трите си големи звезди Лионел Меси, Неймар и Луис Суарес
"Барселона" победи гостуващия "Атлетик Билбао" с 3:1 и се класира за четвъртфиналите на турнира за купата на Испания по футбол.

Каталунците заличиха пасива си от 1:2 от първия мач след попадения на трите си големи звезди Лионел Меси, Неймар и Луис Суарес, за да продължат напред защитата на трофея си от миналия сезон.

Суарес откри резултата в 35-ата минута с удар от въздуха след асистенция на Неймар. Това беше гол номер 100 за уругваеца с фланелката на тима след пристигането му на "Камп Ноу" от Ливърпул през 2014 година. 

Три минути след почивката Неймар вкара от дузпа с първия си гол от 19 октомври, след като беше повален в пеналта от Енеко Боведа. Малко по-късно бразилецът удари и греда.

" Атлетик" изравни резултата от двата мача в 51-вата минута, когато Енрик Саборит засече с глава в мрежата добро центриране на Горка Елустондо.

В 79-ата минута обаче, Меси реализира от фаул и донесе първата победа на "Барселона" за календарната година.

"Реал Сосиедад" също продължава напред след равенство 1:1 на терена на Виляреал в реванша и успех с 3:1 в първата среща.

"Алкоркон" обърна "Кордоба" с 2:1 като гост в мача между двата втородивизионни съперника и се класира за четвъртфиналите след 0:0 в първия двубой.
"Алавес" елиминира "Депортиво Ла Коруня" след равенство 1:1 като домакин и 2:2 като гост по правилото за повече отбелязани голове на чужд терен.

В реванша на "Мендисороса" възпитаниците на Маурисио Пелегрино играха почти цяло второ полувреме с човек по-малко заради втори мъж и червен картон на Тео Ернандес, но постигнаха необходимия им резултат.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.