Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Новият сингъл на KING “ONLY U” отличава датската звезда от тълпата
30 Септември 2017
“Only U” е тъмна, трогателна и убедителна поп музика от една от най-ярките нови светлини на Европа
KING се появява на световната музикална сцена за пръв път през лятото на 2016 г. с излизането на дебютния си сингъл “Promise”, който много бързо  достига милион гледания в YouTube. От тогава тя пуска устойчив поток от зашеметяващи сингли, заедно с “Only U”, последния в дискографията ѝ, който се оказва още по-очарователен от останалите й записи. 

За парчето “Only U” KING обединява усилия с новия екип продуценти Peter Yushichi St James и Christian Nilsson. Канадецът, който стана швед, St James, си спечели номинация за Best Song на наградите MVA в Берлин през 2014 г. и беше обявен за “Spotlight artists to watch” от Spotify през 2015 г. Nilsson идва от Швеция, където живее и сега след кратка работа в Лос Анджелис.

Темпераментно и ободряващо, и в същото време носещо чувство на наближаваща заплаха, парчето “Only U” не е обичайният запис, който бихме чули тази година. Гласът на KING, в началото деликатен и уязвим, израства в предизвикателен с развитието на песента: изпълнението като източник на енергия, перфектно допълнено от брилянтната тъмна продукция. 

„“Only U” е най-трудната песен, която някога съм записвала. Christian и James ме караха да правя всичко отново и отново, защото искаха да стане перфектно. Много се гордея с парчето: звукът, вокалите и текста. Ако една песен може да бъде перфектна, то това е тази.” – споделя KING.

Видеото към парчето “Only U” е заснето, докато KING го записва в Берлин по-рано тази година, и излиза заедно със сингъла.

Надарената и непокорна KING прави нюансирана и зряла поп музика, изпълнена с искрени чувства. Родена в Копенхаген през 1990 г. в семейството на майка кубинка и баща чилиец, на 11 години тя започва  да  усъвършенства своите танцови умения танцувайки местни улични танци и бързо се включва в училище за улични танци в Копенхаген, а на 15-годишна възраст вече си изкарва прехраната като учител по танци.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.