Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Sheryl Crow представи песента “Long Way Back” за тези, които предварително поръчат албума “Be Myself”
29 Март 2017
Sheryl Crow ще тръгне на пролетно-лятно турне в подкрепа на новия си албум
“Long Way Back” е втората песен от “Be Myself” на Sheryl Crow, която предварително поръчалите записа от  iTunes, Amazon или от официалния сайт на изпълнителката, получават веднага. Феновете ще получат и първия сингъл от записа “Halfway There”, в който чуваме китарата на Gary Clark Jr. Специален вариант с албума на CD и лимитирана литография също можете да намерите в онлайн магазина на Sheryl, както и лимитирана версия на записа на плоча. На 18 април по NCIS: New Orleans  Sheryl ще изпълни “Halfway There” и ще направи световната премиера на “Roller Skate”. 

„За мен песента е малко тъжна.”, каза Crow за парчето с кънтри-рок звучене “Long Way Back”. „Понякога трябва да се отдалечиш много от самия себе си, за да разбереш в какво наистина вярваш.” 

За този албум Crow работи с продуцента, музикант и текстописец Jeff Trott, с когото твори през голяма част от кариерата си. Той е съавтор на много от хитовете й, включително “If It Makes You Happy” и “My Favorite Mistake”. За да отпразнуват музикалното си партньорство, двамата записват “Sheryl Crow & Jeff Trott: The History of Us” – документална история за всяка от 30-те песни, които са създали заедно по време на кариерата си, включително “Halfway There” и “Long Way Back”, както и песни от “Sheryl Crow”, “The Globe Sessions”, “C’mon C’mon”, “Wildflower”, “Detours” и “Feels Like Home”. Колекцията може да слушате тук. 

Превърнала се в икона на американска музика, Crow има осем студийни албума, с над 35 милиона продадени копия по целия свят. 

Седем от тях са влизали в Топ 10, а пет са мултиплатинени. В допълнение към No. 1 хитовете "All I Wanna Do", “Soak Up the Sun” и "The First Cut Is the Deepest" Crow има над 40 сингъла, влезли в класациите Billboard Hot 100, Adult Top 40, Adult Contemporary , Mainstream Top 40 и Hot Country Songs, и има повече No. 1 сингли Triple A, отколкото всяка друга певица.

Албумът “Be Myself” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.