Факти, Анализи, Коментари
   30 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Iron Maiden преиздават 12 албума
28 Март 2017
За разлика от предишния път, когато преиздадоха записи от осемдесетте, с пренесен звук от оригиналните аналогови носители, аудиото за новите издания е взето от ремастерите с висока резолюция от 2015
Parlophone Records продължават започналото през 2014 преиздаване на първите осем студийни албума на IRON MAIDEN, издадени през осемдесетте, с 12 нови 180-грамови черни винили на албумите, излезли в периода 1990-2015.

За разлика от предишния път, когато преиздадоха записи от осемдесетте, с пренесен звук от оригиналните аналогови носители, аудиото за новите издания е взето от ремастерите с висока резолюция от 2015, когато каталогът на MAIDEN беше дигитализиран. Обложките на плочите ще бъдат идентични на оригиналните.

Записите ще бъдат преиздадени в хронологичен ред в период от три месеца:
19 май: No Prayer For The Dying/Fear Of The Dark/The X Factor/Virtual XI;
23 юни: Brave New World/Rock In Rio (Live)/Dance Of Death/ A Matter Of Life And Death;
21 юли: Death On The Road (Live)/Flight 666 (Live)/The Final Frontier/ En Vivo! (Live).

Като бонус, първите два албума (No Prayer For The Dying/Fear Of The Dark) ще са достъпни в ексклузивна кутия за колекционери, в която ще има място за дванадесетте албума, както и за последния албум на групата – “The Book Of Souls”, който излезе на троен черен винил през 2015. Колекционерската кутия ще бъде в строго лимитиран тираж и ще бъде достъпна, докато има налични бройки.
Тези висококачествени плочи, представящи осем студийни албума и специално селектирани четири лайв записа от периода 1990-2015, допълват кампанията по преиздаването на записите на IRON MAIDEN и за пръв път дават възможност на феновете да притежават на винил цялото творчество на групата едновременно.

Турнето на MAIDEN The Book Of Souls започва отново със серия от концерти, с първа спирка Антверпен, Белгия на 22 април в Sportpalais и продължава в Германия, Обединеното кралство и Ирландия, и завършва с две разпродадени вечери в 02 Arena в Лондон на 27 и 28 май. Групата след това ще се отправи към Щатите и Канада за концерти на стадиони и амфитеатри, като ще приключат с две вечери в Бруклин, Ню Йорк на 21 и 22 юли. Това е последната част от турнето The Book Of Souls. Повечето дати са напълно разпродадени, но на www.ironmaiden.com може да видите концертите, за които има билети. По-долу може да видите всички предстоящи дати.

Преиздадените албуми на плочи на IRON MAIDEN ще бъдат на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. 


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.