Факти, Анализи, Коментари
   15 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бургас търси най-красива омъжена дама
2 Февруари 2017
Мисис Бургас 2017 г., който е част от веригата Мисис България, ще се проведе на 24 март от 19.30 ч.
Започват кастингите за конкурса Мисис Бургас 2017 г. В него участие ще имат възможност да вземат всички омъжени жени с професия и желание да се впуснат в ново предизвикателство. Уверените в себе си дами могат да се запишат за участие до 1 март на следния e-mail: mrsburgas@ gmail.com. Кандидатките е задължително да изпратят своите имена, години, ръст, снимка в цял ръст и портретна снимка, кратка информация за себе си, както и актуален телефон за обратна връзка.

Мисис Бургас 2017 г., който е част от веригата Мисис България, ще се проведе на 24 март от 19.30 ч. Домакин на бляскавото събитие ще бъде Гранд хотел и СПА „Приморец". Лице на конкурса е красивата Мая Великова, която е миналогодишната носителка на титлата Мисис Бургас. Специално за предстоящото събитие Мая Великова снима фотосесия в Гранд хотел и СПА „Приморец". В нея тя позира с част от новата си дизайнерска колекция на официални тоалети, а за перфектната и визия се погрижиха екипът на Веселина Генчева от "V&V Style" , с фризьор Живка Петрова и грим – Милена Стоянова.

Известни личности от родния хайлайф проявяват вече интерес към предстоящото събитие. Очакваме и много от тях да присъстват на него.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.