Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard ft. Ty Dolla $ign пуснаха парчето “Are You Sure?”
1 Февруари 2017
Отдавайки почит на сингъла от 1985 “Who Do You Love?” на Bernard Wright, “Are You Sure?” излезе през Parlophone Records
За най-новото си парче Conor Maynard се обединява с датското продуцентско трио Kris Kross Amsterdam и заедно създават готовия за дансинга хит “Are You Sure?”, в който участва и американският рапър Ty Dolla $ign.

Отдавайки почит на сингъла от 1985 “Who Do You Love?” на Bernard Wright (с известен кавър от LL Cool J), “Are You Sure?” излезе през Parlophone Records.

Kris Kross Amsterdam се изкачиха до UK Top 10  през 2016 с колаборацията си с американските DJ Cheat Codes за световния хит “Sex”. Чрез познати Conor Maynard чува новото парче, по което работят, и незабавно решава да си партнира с тях, за да създадат “Are You Sure?” – смес от тропически елементи и денсхол звучене, предоставено от Ty Dolla $ign.

„Много харесвам версията на Kris Kross Amsterdam на “Sex””, каза Conor, „затова когато ми се предостави възможност да работя с тях, реших че е най-удобният момент да създам нещо по-различно. След това и Ty Dolla $ign се замеси. Той е побъркан артист, толкова го уважавам, и да участва като гост изпълнител в парчето е като сбъдната мечта. Много се вълнувам, че хората ще чуят новата песен!”

В “Are You Sure?” Conor се връща към правенето на оригинална музика, след като стана един от най-обсъжданите кавър артисти в YouTube. С над милиард комбинирани преглеждания и 3,6 милиона абонирали се за канала му, Conor е осмият най-голям изпълнител от Обединеното кралство в YouTube, шест години след като беше открит от видео платформата.

„След като първия ми албум се изкачи до върха на класациите, много неща се промениха. Част от това е самото израстване, но разбрах, че успехът и славата, които ме сполетяха, не бяха причината да правя музика. Аз никога не съм преследвал слава. Обичам да правя музика, независимо дали мои песни или кавъри на други хора, и ми доставя удоволствие да продуцирам и ремиксирам, затова реших, че искам да се съсредоточа върху това за известно време.”

Завръщайки се там, където беше забелязан, Conor наскоро започна да  пуска чувствените си ремикси на горещите в момента песни, което подпали онлайн феновете му, които туитваха постоянно и го направиха най-обсъждания човек в Twitter за 2016.

В дигиталния свят Conor има повече последователи от всякога. С повече от 4,5 милиона Facebook последователи и над милион Instagram фена, музикантът е и един от най-успешните английски изпълнители в Spotify с повече от 1,5 милиона месечни слушатели. Албумът с кавъри, който пусна миналото лято ексклузивно в Spotify има над 40 милиона преслушвания до днешна дата.

Не е изненада за никого, че много известни артисти искат да точно той да участва в бъдещите им проекти. Въпреки това, Conor Maynard отдели време за собствен материал, наслаждавайки се на славата си, и фокусирайки се върху музиката, която обича. 
“Are You Sure?” ни дава да надникнем в това, което следва, вкусвайки от невероятната продукция на Kris Kross Amsterdam. Пригответе се – това, което ни очаква, е голямо! 


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.