Факти, Анализи, Коментари
   14 Юни 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
CECA разпродаде Aрена Aрмеец
23 Януари 2017
Огромният интерес към концерта успя да впечатли и трогне и самата СЕСА
Цели 60 дни преди концерта си в София на 17 март СЕСА разпродаде всички билети за събитието. Най-голямата зала у нас „Арена Армеец“ се оказа тясна за многобройните родни фенове на Примата на Балканите, желаещи да чуят на живо любимите хитове: „Trepni“, „Autogram“, „Kukavica“, „Pile“, „Beograd“ и много други.

Огромният интерес към концерта успя да впечатли и трогне и самата СЕСА. "Благодаря, България! Удивена съм от обичта ви и огромния интерес към концерта ми в София. Радвам се, че всички билети са изкупени и нямам търпение да се видим в Арена Армеец." – сподели развълнувано звездата.

С обръщението си към българските фенове СЕСА за пореден път доказа специалното си отношение към родната публика. Звездата вече направи уникален жест като подари на всеки, закупил билет за концерта на 17 март, CD с новия й хитов албум „Autogram“, който не се разпространява в търговската мрежа у нас.

Концертът на CECA е на 17 март 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало - 20:00 часа. Организатор на събитието е Moko Solution.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.