Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Представяме ви ... Julie Bergan и песента й “Blackout”
20 Януари 2017
Креативната и талантлива текстописка и изпълнителка, вече има над 90 милиона прослушвания на песните си
Julie Bergan, креативната и талантлива текстописка и изпълнителка, вече има над 90 милиона прослушвания на песните си. Вратите пред нея започват да се отварят, когато 22-годишната певица пуска невероятния си хит “All Hours” през октомври 2015, а след това последва “I Kinda Like It” – февруари 2016. Успехът й продължава и тя се изкачва до върха на норвежките класации по-късно през годината с парчето “Arigato”. 

През 2016 Julie има няколко златни и платинени сертификата, и очарова скандинавската публика с изпълнения в датския X Factor и Norwegian Idol с Tinie Tempah. Освен това, чаровната певица обиколи Европа с хитовата Jess Glynne, подгряваше Justin Bieber на концертите му в Норвегия и Испания, и изнесе концерти с групата си на турнето Arigato, с което обиколи Норвегия и Швеция.

Заради успеха си през 2016, Julie беше номинирана в две категории на Norwegian Music Award ‘P3 GULL’ – за Песен на годината (“Arigato”) и Най-добър изгряващ артист, където се състезава с някои от най-забележителните норвежки артисти. Освен че беше номинирана, Julie направи забележително изпълнение на “Arigato” по време на церемонията. Вече е потвърдено, че ще пее и на Норвежките награди Grammy този януари.

Със силния си, различен глас и заразни хитове, в комбинация с уникално и игриво поведение на сцената, от което блика енергия, Julie Bergan успява да застане в центъра на норвежката музикална сцена, превръщайки се в един от най-интересните поп изпълнители, определено единствена в стила си.

„За мен “Blackout” е песен за желанието да забравим нещо или някого. За онези моменти, когато просто искаш да блокираш шума, който ти действа негативно. В тъмното не виждаш нищо, така че един вид изчезваш от света за минута”, каза самата Julie по повод издаването на новото й парче “Blackout”.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.