Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Electric Guest с видео към “Dear To Me”
8 Декември 2016
Песента “Dear To Me” е продуцирана от групата и записана в LA
Electric Guest ни представиха видеото към първата песен от дългоочаквания си нов албум, който ще излезе в началото на 2017. Песента “Dear To Me” е продуцирана от групата и записана в LA, а в звученето й можем да различим синтезатори, напомнящи за 70-те и 80-те години на миналия век и невероятните бек вокали на сестрите Haim! Клипът вече е качен в официалния канал на групата.
 
Фронтменът на Electric Guest Asa Taccone коментира видеото, което снощи направи своята премиера: ”Като семейна афера е. Искахме всичките ни приятели да участват. Видеото общо взето събира най-любимите ни хора в една стая, майка ми и сестра ми включително. Беше толкова позитивно изживяване.”
 
Режисьорът на видеото Alan Del Rio Ortiz каза: „След като формулирах първоначалната си идея, се срещнах с Asa. Незабавно си допаднахме като хора и се оказа, че имаме много общи идеи. Крайният резултат е нещо едновременно много лично, и същевременно изискано. Обичам да работя с хора, на които им пука за проектите им, както на тези музиканти, и наистина мисля че това привлича внимание. Много се гордея с това, което направихме, и че можем да го споделим със света.” 

Дебютът на Electric Guest от 2012 “Mondo”, продуциран от Danger Mouse и описан от Rolling Stone като „пътешествие като от Beck, изпълнено с неонови акценти”. Парчето им осигурява участия при Conan, Letterman и Fallon, а други техни проекти са включвани в “Girls”, “Suits”, “Teen Wolf” и други успешни продукции.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.