Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Disturbed номинирани за Grammy
7 Декември 2016
Номинацията е за невероятното им изпълнение на “The Sound Of Silence” в шоуто на Conan
Disturbed – страхотните музиканти от семейството на Warner Bros. Records / Reprise, са номинирани за награда Grammy в категорията Best Rock Performance за невероятното си изпълнение на “The Sound Of Silence” в шоуто на Conan. Разтърсващото им изпълнение беше излъчено на 28 март и се превърна в най-гледаното музикално изпълнение в шоуто с над 40 милиона преглеждания. Магическата версия на Disturbed на “The Sound Of Silence” – класическия хит на Simon & Garfunkel, беше сертифицирана с платина от RIAA след като прекара седем седмици на върха на Rock Radio и се изкачи до топ 20 на Alternative Radio. Номинацията за изпълнението на Disturbed е първата номинация в историята на Grammy за изпълнение в късно вечерно предаване.

“The Sound Of Silence” е част от сертифицирания със злато албум “Immortalized”, четири песни от който се превърнаха в номер едно хитове - “The Vengeful One”, “The Light”, “The Sound of Silence” и “Open Your Eyes”. Disturbed са едва втората група в историята, която има четири хита от един албум, оглавили Rock Radio класацията (преди тях Linkin Park издават “Meteora” през 2003 и четири от синглите се изкачват до върха на класацията). От издаването си през август 2015, “Immortalized” чупи рекорди – записът стана петия пореден албум на групата, дебютирал на първо място в Billboard Top 200 – рядко срещан успех, какъвто е имала само една друга група – Metallica. 

Формирани в Чикаго през 1996, Disturbed имат над 15 милиона продадени албума в цял свят и тринадесет №1 сингли в Active Rock Radio. Четворно платиненият им дебют от 2000 “The Sickness” оповести изгряването на нови хард рок лидери – статус, затвърден с последвалите записи, получили златен, платинен и двойно платинен сертификат.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.