Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Neil Young с нов албум на 9 декември
16 Ноември 2016
“Peace Trail” е съставен изцяло от нови песни
Neil Young обяви, че ще издаде новия си студиен албум, който се казва “Peace Trail”, на 9 декември тази година през Reprise Records. Записът вече може да бъде предварително поръчан в сайта му neilyoung.com и всички дигитални платформи. Всеки, който предварително заяви своето копие, ще получи незабавно заглавното парче (официален първи сингъл). Преди излизането на албума, предварително поръчалите ще получат и други песни.

“Peace Trail” е съставен изцяло от нови песни, които Young пише след издаването на албума си “Earth” миналия юни. Новият албум е основно акустичен и представя десет съкровени песни.

„Neil Young напасва пламъка в себе си с поезията, идваща от върха на химикалката му в един от най-сграбчващите записи в кариерата си. Приковаващата вниманието колекция е акустично-електронен хибрид, кипящ от възмущение към социалните и политически несправедливости, и едновременно успокоение с дълбока емпатия за живущите в неправда.”, написа за Los Angeles Times Randy Lewis. 

Наскоро Young представи части от пет песни от новия албум, по време на фестивала Desert Trip в Indio, CA. Rolling Stone и Entertainment Weekly обявиха изпълнението му за „експлозивно”. „Neil удряше по китарата си, звукът беше толкова силен и почти извън контрол”, написаха Rolling Stone.

Los Angeles Times нарекоха изпълнението му „изключително силно”, „яростно”, и коментираха концерта: „комбинирайки страст, енергия и хапливи песни, Young представи на публиката си едно наистина невероятно шоу.”

“Peace Trail” ще бъде достъпен на CD, дигитално и на касета. През януари, феновете ще могат да се сдобият и с плоча. Албумът ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.