Факти, Анализи, Коментари
   30 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
They се завръщат с “What You Want”
15 Ноември 2016
Парчето направи своята премиера в предаването “Inbox Fresh” на MistaJam по BBC Radio
Dante Jones и Drew Love, по-известни като They, се завръщат с новия си сингъл “What You Want”, който ще е част от дебюта им “Nu Religion: Hyena”. Парчето направи своята премиера в предаването “Inbox Fresh” на MistaJam по BBC Radio в сряда, 9 ноември.

Момчетата посочват Nirvana, Taking Back Sunday, John Mayer и Jodeci като основни вдъхновения и представят още две песни – “Say When” и “Deep End”, за да ни дадат представа какво да очакваме от албума им. “Nü Religion: Hyena” ще излезе през февруари 2017 през Mind of a Genius и Warner Bros. Records, и който според Noisey ще включва „xип-хоп и R&B звучене с рок елементи”.
  
След като миналата седмица They участваха в ComplexCon на сцената Pigeons & Planes, музикантите ще се обединят с PARTYNEXTDOOR и Jeremih за турнето Summer’s Over.

След като работят с множество известни артисти и получават награди за успешните си проекти, They се срещат и музикалните им вкусове незабавно си пасват. Шест месеца по-късно дуото от Ел Ей започва да развива звученето си, докато достига до т. нар. “grunge’n’b” стил. След изключително успешната им колаборация със Skillex и ZHU “Working For It”, They издадоха дългоочакваното си EP “Nü Religion” от 3 песни, което има десетки милиони преслушвания в Soundcloud и Spotify. EP-то им осигури и възможността да открият световното турне T R A P S O U L на Bryson Tiller. 


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.