Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Skillet са първата християнска рок банда, оглавила Mainstream Rock Songs на Billboard
11 Ноември 2016
С “Feel Invincible” групата е на 1 място за пръв път от дебюта си в класацията през 2004
Skillet бележат невероятен успех с “Feel Invincible”, която ги изстреля до върха на Mainstream Rock Songs Airplay Chart! Песента им печели признанието за първата група, изпълняваща християнски рок, която се е изкачвала до върха на класацията от началото на историята й през 1981.

“Feel Invincible” е дванадесетата песен на Skillet, която влиза в класацията, 12 години и половина след първата (“Savior” влиза в класацията на 22 май 2004). Въпреки че отнема години на групата да се изкачат до върха на класацията, Ozzy Osbourne държи рекорда за най-дългото чакане – отнема му 26 години между дебютната “Crazy Train” (18 април 1981) и оглавилата класацията “I Don’t Wanna Stop” (7 юли 2007).

Skillet са първата група, изпълняваща християнски рок, която се е изкачвала до върха на класацията. “Feel Invincible” дебютира в нея и достигна до второ място в Hot Christian Songs, базиранa на продажби, преслушване и радио ротация през юни. В Rock Airplay песента е на 19 място с 3,6 милиона единици (по данни на Nielsen Music) и на 14 позиция в Hot Rock Songs .

“Feel Invincible” е първият сингъл от десетия студиен албум на групата “Unleashed”, който дебютира на 3 място в Billboard 200 на 27 август с 62 хиляди единици, 58 хиляди от които реални продажби на албума. Записът стана втория албум на Skillet, оглавил Hard Rock Albums и третият, на върха на Top Christian Albums.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.