Факти, Анализи, Коментари
   14 Юни 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Майсторът на тропикъл хауса Sam Feldt с ексклузивно шоу у нас
2 Ноември 2016
Sam Feldt е едно от най вълнуващите нови имена на световната клубна сцена в последните няколко години
Истинско лято посред зима! Един от най-горещите млади DJ-и Sam Feldt, за първи път включва България в календара на своето tropical house шоу. Събитието ще се проведе на 25 ноември в Кино център Ню Бояна с начален час 22ч.

Sam Feldt е едно от най вълнуващите нови имена на световната клубна сцена в последните няколко години. Големият му хит Show Me Love дебютира директно на 4-то място в официалния чарт за сингли на Великобритания, а с повече от 130 милиона стриймвания в Spotify и над 40 милиона гледания в YouTube 22-годишният холандец доказано е сред големите фаворити на феновете на електронна музика. Само през 2016-та той участва в редица престижни музикални събития - фестивалите Miami Ultra, Coachella, EXIT, както и резиденция в любимия на всички парти остров Ибиса. Именно като резидънт в Ибиса Sam Feldt утвърждава позицията си на водещ tropical & deep house DJ.

Само за визуалните ефекти на шоуто английската компания-организатор Ellani The Pink Zebra е ангажирала екип от 25 души.

Билетите за събитието могат да се намерят в мрежата на Eventim на цени 50 лв, Първите 100 закупили билети, ще могат да го направят на цена 40лв. Местата са ограничени.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.